Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siverek İlçe Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe şehitleri ve demokrasi kahramanlarını anma etkinliği düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siverek İlçe Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe şehitleri ve demokrasi kahramanlarını anma etkinliği düzenlendi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Paşa Konağında gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da halkın darbecilere birilik ve beraberlik mesajını en iyi şekilde verdiğini söyledi.

Darbe girişimi sırasında şehit olan ve yaralananların hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Fettahlı, "Hoca kılıklı bir vaiz, milletimize, vatanımıza, bayrağımıza göz dikmiştir. Pensilvanya'daki terörist başı, milletimizi kendi silahıyla vurmuş, asker kılığına girerek Bizans kalıntılarıyla bir olup halkımızın 'vur' emrini vermiştir. FETÖ'nün, PKK terör örgütünden hiçbir farkı yoktur." dedi.

Siverek Kaymakamı Vural Karagül de 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesinde Siverek'te yaşananları anlatarak, şöyle konuştu:

"Öncelikle bu geceyi düzenleyen MHP ilçe başkanına teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Biliyorsunuz dinimizde belirtilmiş 'şehitler için ölü demeyiniz, zira şehitler ölmez' diye buyurmuştur. O gece polis ekiplerimize talimat verdik. Kanımızın son damlasına kadar direnecektik, çok şükür korkulan olmadı. Bu şeytanlar karşılarında Allah'ı buldular. Halkı gücünü buldular. Bu sapık örgüt yıllarca kendini gizledi. 15 Temmuz gecesinden sonra halkımız bunların ne şeytani bir örgüt olduğunu daha iyi gördü. Birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenen Siverek halkına teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından çalışmalarından dolayı Kaymakam Karagül'e plaket taktim edildi.

Etkinliğe AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Hür Dava Partisi ilçe yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Vural Karagül Siverek Güncel Haberler

title