Haberler

Fethiyespor'da Çalışmalar Başladı

Fethiyespor'da 4 günlük aranın ardından 2.devre hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla başladı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan antrenman öncesinde kısa bir toplantı yaptı. 4 Ocak 2012 tarihine kadar çalışmalarını Fethiye'de kendi tesislerinde sürdürecek olan Fethiyespor 5 Ocak'tan itibaren Antalya'da 10 gün sürecek kampa girecek. 15 Ocak 2012'de deplasmanda oynanacak olan Eyüpspor maçına Antalya'dan gidecek Fethiyespor'da transfer çalışmaları ise devam ediyor.

TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan, 14 maçlık ilk yarıyı liderin 5 puan gerisinde 23 puanla 5.sırada tamamlayan Fethiyespor 18 maçlık 2.devreye hazırlanıyor. Bugün sabah yapılan idmanla başlayan 2.devre çalışmaları 4 Ocak tarihine kadar sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla devam edecek.

26 oyuncu ile başladığı 2011-2012 sezonunun ilk yarısında 7 oyuncu ile yollarını ayıran Fethiyespor, 2.devre için transfer çalışmalarına ise devam ediyor. Sezon başında kadroda yer alan Uğur Ökkeş Güneş, Emre Köksal, Ferhat Ertürk, Emrehan Ceylan, Özgür Karakaya, Volkan Kabadayı ve Enis Çeliksu ile yollarını ayırma kararı alan Fethiyespor Kulübü transfer komitesi kadrodaki eksik mevkiler için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Antalyaspor'dan 2 Genç transfer… Dış transferde 2'si kaleci olmak üzere 5-6 transfer yapmayı planlayan transfer komitesi sezon içerisinde takip ettiği Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'un 2 genç oyuncusunu Fethiyespor kadrosuna dahil ettiler. Fethiyespor'un eski başkanlarından ve Medical Park Antalyaspor'un yönetim kurulu üyesi olan Mehmet Nurettin Ünal'ın girişimi ile sağlanan transferle Fethiyespor kadrosuna genç 2 oyuncu katmayı başardı. Sezon sonuna kadar Fethiyespor'da kiralık olarak oynayacak olan Atakan Cangöz ve Anıl Toşur bugün yapılan antrenmanda takımdaki yerlerini aldılar.

Salim Fethiyespor'a Geri döndü… Geçen sezon Fethiyespor'da forma giyen, bu sezon başında da kiralık olarak 3.Lig takımlarından Ankara Demirspor'a transfer olan Salim Coğuplugil de takımına geri döndü. Bugünkü idmanda sahadaki yerini alan Salim Coğuplugil Fethiyespor'a formasını tekrar geri almak için geldiğini belirtti.

Kamp programı belli oldu… 4 Ocak 2012 Çarşamba gününe kadar Fethiye'de çalışmalarını sürdürecek olan Fethiyespor devre arası kampını Hasan Özyer'in sahibi olduğu Antalya Lara Beach Otel'de yapacak. 5 Ocak'ta başlayacak olan Antalya kampında 1-2 hazırlık maçı yapmayı da planlayan Fethiyespor teknik heyeti çalışmaları 13 Ocak Cuma'ya kadar Antalya'da sürdürecek. 14 Ocak Cumartesi günü Antalya'dan İstanbul'a geçecek olan Fethiyespor kafilesi, Pazar günü Eyüpspor ile oynayacağı lig maçının ardından Fethiye'ye geri dönecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title