Haberler

FEST Program 2016/II Çıktı!

Güncelleme:

FEST Travel tarafından 1991'den beri hazırlanan ve dört ayda bir yayınlanan FEST Program çıktı! 2016/II programında 230 güzergâh ve 43 yepyeni rota sizleri bekliyor!

FEST Program 2016/II programız, Mayıs 2016-Mart 2017 dönemi için 230 güzergâh ve 43 yeni rota ile karşınızda!

Adım Adım İstanbul® ve Günübirlik Geziler, Yurtiçi Gezileri ve kıtalara göre ayrılmış Yurtdışı Gezilerinin bulunduğu programda, Notalı Rotalar®, Lezzetli Rotalar®, Trenli Rotalar®, HaBuDiyar®, Yeşil Rotalar®, Tekneli Rotalar ve OECONOMICA® gibi farklı markalar ve temalar çerçevesinde düzenlenen geziler ayrı bölümler halinde de yer alıyor. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi uzun tatil dönemlerine özel gezilere, Münferit ve Engezi® markası altındaki rotalara da programdan ulaşmanız mümkün.

Sayfalarda kullanılan ikonlar, gezilerin temaları ya da özel dönemleri hakkında bir bakışta bilgi vermesiyle kolaylık sağlıyor. FEST'in uzman rehberleri tarafından her ay PAK İŞ Merkezi'nde düzenlenen Fotoğraflı Söyleşiler'in ve Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı'nın düzenlediği Tarih, Arkeoloji ve Sanat Seminerleri'nin detaylarının da yer aldığı FEST Program 2016/II'nin sonunda ayrıca kronolojik bir liste de bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title