Haberler

    Ferrari'nin Hedefi İki Galibiyet

    Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene, sezon öncesi testlerine yaptıkları hızlı başlangıca rağmen hedefi yüksek tutmaktan kaçınıyor.

    Ferrari Jerez ve Barcelona testlerinde çoğu zaman günü lider bitirmiş ve performansıyla dikkatleri yeniden üzerine çevirmişti.Ancak Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene, hedeflerinin daha önce belirdikleri gibi iki galibiyet olduğunu söyledi.

    Arrivabene “Hedefi değiştirecek kadar deli değilim. Bu yıl iki yarış kazanmak iyi, üç yarış kazanmak mükemmel olurdu. Eğer dördüncü galibiyet gelirse Maranello’daki tepeye kadar 100 kilometre ayakkabısız koşacağım! Hedefimiz hala aynı. Daha önce de dediğim gibi bizim ilk amacımız takımı yeniden kurmak ve doğru yönde ilerlemek. Kış şampiyonluğuna inanmıyorum demiştim. Geçen yıla oranla geliştiğimiz açık, ama şampiyonluk için mücadele edeceğimizi düşünmüyorum. Rakiplerimizi ve özellikle Mercedes’i yeneceğimiz söyleyecek kadar kendimi kaybetmedim" dedi.

    Benzer haberler için TRF1.net

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title