Haberler

Ferizli Belediyesi'nden Sıcak Asfalt Atağı

Güncelleme:

Ferizli Belediyesi'nin mahallelerde ve ara sokaklardaki kendi imkanları ile yaptığı asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ferizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ferizli'nin Bakırlı Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Bir yandan Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları devam ederken diğer yandan Ferizli Belediyesi'de kendi imkanları ile asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk asfalt çalışmasını bizzat yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Soğuk,'' Ekiplerimiz Vatandaşlarımızın daha iyi ulaşım imkânından yararlanabilmesi için ihtiyaç duyulan her noktaya asfalt çalışması yapıyor. Tüm mahallelerimiz mevsimsel şartlar el verdiği sürece asfaltlanacak. Şuan Bakırlı Mahallemizi sıcak asfalt ile yeniden düzenlemeye başladık. Yolu en kısa zamanda düzenleyerek vatandaşların hizmetine sunacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Soğuk Ferizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title