Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Fernando Muslera'yı Alkışladı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar TFF Süper Kupası'nda maçın adamı seçilen Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'yı alkışladı.

Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği mücadelenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu maçın adamını da belirledi.

İKİ TAKIMIN TARAFTARI DA ALKIŞLADI

Sarı-lacivertlilerin penaltı vuruşları sonucunda 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından maçın adamı Fernando Muslera oldu. Yetenekli eldiven, maç sonunda ödülünü TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den alırken, iki takımın taraftarlarından da büyük alkış aldı.

2 PENALTI KURTARDI AMA YETMEDİ

Uruguaylı file bekçisi, maç boyunca yaptığı kurtarışlar ile iyi bir performans gösterdi ve penaltı vuruşları esnasında da 2 kurtarışı ile takımının maça tutunmasını sağlayan isimdi.





Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

savas44:

Öncelikle GS li olaraktan FB yi tebrik ederim çok uzun zamandır FB yi öyle izlememiştim güzel oynadılar , kendi cephemizden de baktığımda Muslera , Semih , Olcan ve Chedjou. Gerisini at çöpe gitsin özeliklede Telles ve Yasine nalet okudum Paf Takımda bile oynayacak kapasiteleri yok. Ünal Aysal defol git kurtulsun şu takım o ölü suratından

20
2
yanıtYanıtla
mustafa:

Bu ülkeden ekmek yiyeceksin o ülkenin federasyon başkanına kapris yapacaksın, yazık bu ülkenin insanlarınaki bu adamlara tahammül ediyorlar. Hangi takımın sporcusu olursa olsun bu ülkeye saygı duyacaksın.

8
14
yanıtYanıtla
Yunus Baturalpaquerobben@hotmail.com:

o ülkenin federasyon başkanı dediğin kişi ülkenin futbolunu doğruyor senin sesin çıkmazken yabancı topçu bunu kınıyor. Birazda burdan düşün bunun ne kadar doğru bir hareket olduğunu ?

yanıt0
yanıt0
mustafateomus2004@hotmail.com:

ya neden anlamak istemiyorsunuz, ben olaya takım bazlı bakmıyorum isterse 10 kişinin 10 ''uda başkanı istemesin, adam senin ülkende senden daha iyi şartlarda yaşıyor paşalar gibi, geliyor senin ülkende senin bayrağını ve makamını temsil eden kişiye ukalalık yapıyor. Biz bunu tartışırız kendi içimizde seçeriz seçemeyiz o ayrı, bu bizim kendi iç meselemiz. O seyirciye oynayan provakatör benim ülkemin tamsil ettiği makama saygısızlık yapamaz.

yanıt0
yanıt0
fırtına:

YETERRRR ARTIK YETEERRRR NE BULUYORSUN BU BURAKTAN SELÇUKTAN UNAL AYSAL ADAM GİBİ FORVET ALSANA SEN BU TAKIMA KENDİNİ ADAMIŞ BİR TEK İNSAN VAR MUSLERA

19
0
yanıtYanıtla
GVN:

YA ÖNCE PET ŞİŞE YAĞDIR, SONRA ALKIŞLA! ACABA FENER ALAMASAYDI KUPAYI ALKIŞLAYACAKLARMIYDI? NE FENER NE CİM-BOM! FUTBOL ZEVKİMİZİ ÖLDÜRDÜNÜZ BE!

9
10
yanıtYanıtla
DOĞRUCUXFDFDF@HOTMAIL.COM:

SEN MAÇI İZLEMEDİN HERHALDE PET ŞİŞELER VOLKANIN ÜZERİNE YAĞDI. HEM DE DEFALARCA. MUSLERA YA YÜZDE BİRİNİ BİLE ATMADILAR.

yanıt0
yanıt0
Barış TAŞKUN:

dün hakettiğimiz bi kupa kazandığımızı düşünüyorum. Volkan melo gibi itler bu ligde olmasa daha da iyi olacak bence, onların dışında gerilen oldumu hemen diğeri sakinleştirdi hiç toplanma bile olmadan ortam yumuşadı. yalnız gs bu sene bizle rekabet edecek derinliğe sahip değil kadro çok yetersiz. bende gsnin olmadığı ligden keyif almam. umarım cl başladığında çilektir carttır bi iki kişi gelirde zevkli çekişmeli 3 buyuklerın yıne kafada olacağı bir lig izleriz. saygılar

15
1
yanıtYanıtla
HADİ GARİ:

Bu takımlar bizi kandırıyor kardeşim. Kupayı kimin alacağına karar vermişler zaten. Eminim bu yılın şampiyonu da bellidir. Ulen insan bu kadar penaltı kaçırmaya uğraşır mı. Bu kadar bariz olabilir mi. Sanıyorum Muslera''nın haberi yoktu bu işte.

10
3
yanıtYanıtla
Tc:

Arkadaş dün galatasaray iyi oynadı ama öncelikle balanta transferi bitsin balanta biterse hücuma katkısı olur ardına güzel güçlü forvet alınsın

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title