Haberler

Fenerbahçeli Markovic: Kosova Sırbistan'dır

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Markovic, Sırbistan - Arnavutluk maçının oynandığı dün gece, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Sırp futbolcu Lazar Markovic, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki çekti.

KOSOVA PAYLAŞIMI

Sakatlığı nedeniyle Sırbistan Milli Takımı'nın kadrosundan çıkarılan Markovic'in, ülkesinin Arnavutluk ile oynadığı maç öncesinde sosyal medya hesabından Kosova'yla ilgili paylaşım yapıldı.

"KOSOVA SIRBİSTAN'DIR"

Sırbistan Bayrağı üzerine Sırpça "Kosova Sırbistan'dır" yazısının bulunduğu görselin paylaşımı, Türk kullanıcılardan tepki gördü.

Kaynak: AA / Spor

Lazar Markovic Fenerbahçe Kosova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

musa dunya:

siristan kosava hepsi Osmanlıdır okadar

17
0
yanıtYanıtla
fanatik türk sen kosavayı seveceksin:

KOSOVA TÜRKLERİN OLUŞTURDUĞU YERDİR KOSOVAYI TANIYACAKSIN YADA TÜRKİYEYİ TERK EDECEKSİN

11
4
yanıtYanıtla
teoman:

Adam fikrini söylemis Bunda abartilacak bir sey yok milliyetci oldugu göstermis hatirlatmak istedim kosova savasi osmanlilar yapti osmanlilar orayi terk etmek zorunda kalinca otomatik olarak sirbistan topraklari sayildi saygilar

3
9
yanıtYanıtla
OSMAN:

Bir Trabzonlu olarak, hem Fenerbahçe''li Lazar Markoviç''i, hem de Beşiktaş''lı D. Tosic''e TFF tarafından milliyetçi paylaşımlar yaptığı içi ceza verilmesini istiyoruz. Zaten Fenerbahçe ve Beşiktaş yöneticileri gerekeni yapacaktır. Ne kadar iyi futbolcu olsanızda buranın Türkiye olduğunu unutmamaları gerekir. Kosava ve Arnavutluk tam bağımsız devletlerdir.

11
0
yanıtYanıtla
turco:

Boşnakların mükemmel futbolcuları var neden kıytırıktan müslüman düşmanı sırp masallara dünya kadar para veriyorlar Yoksa onlarda sırp kanından mi yada islamdusmani mi...

9
2
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Futbola siyaset karıştırmayın aslanım. Herkes düşüncesinde hürdür..

3
6
yanıtYanıtla
SamsunsporluMobil-IOS:

Harita oyle demiyor ama naber birilerinin surasi soyle burasi boyle demesiyle olmuyor bu isler haritaya bakin o zaman anlarsiniz

3
2
yanıtYanıtla
Leyla:

DUşko Tosiç''i de unutmamak gerekir.

1
1
yanıtYanıtla
AS 01 YENERBAHÇELİ:

SEN İŞİNE BAK MARKO O İŞİ DE BİLENLERE BIRAK .

2
0
yanıtYanıtla
muharrem:

insanlık çok dinli diye bölündüğü zamn iş bitmişti zaten . aslında savaşlar, insanın ne kadar aciz bir insan olduğunun göstergesidir . insanoğlu mantıksız şeyler için bile canını vermeye hazır . kendi beynini düşünmeyen insanlar var dünyada oldu da. haçlı savaşları niçin yapıldı 90 yıllık hayat mantıksızlığa galip gelemiyo demek ki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title