Haberler

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Beşiktaş ile Her Konuda Anlaştı

Güncelleme:

Beşiktaş, Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül ile her konuda anlaştı. Siyah-Beyazlı ekip, yıldız ismi önümüzdeki hafta açıklamayı planlıyor.

Süper Lig'de tam 7 yıl sonra şampiyonluğa uzanan Siyah-Beyazlılar, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımı güçlendirmek için çalışmalara başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK

Bu doğrultuda uzun süredir Fenerbahçe'nin deneyimli sağ beki Gökhan Gönül'ün peşinde olan ve 31 yaşındaki futbolcuyla ön anlaşmaya varan yönetimin; tecrübeli ismi resmen duyuracağı tarih belli oldu. Beşiktaşlı idarecilerin; Fenerbahçe'yle sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Gökhan Gönül'ü, gelecek hafta Siyah-Beyazlı olduğunu açıklayacağı öğrenildi.

MAÇ BAŞI 20 BİN EURO

Başarılı futbolcuyla senelik 1 milyon 750 bin Euro'dan (yaklaşık 6 milyon TL) 3 yıllık anlaşma sağlayan yönetimin; tecrübeli isme maç başı ise 20 bin Euro (yaklaşık 66 bin TL) vereceği bildirildi. Beşiktaş'ın bonservisi elinde olması sebebiyle Gökhan Gönül'e ek olarak imza parası da vereceği ifade edildi. Şu anda A Milli Takım'ın kampında bulunan Gökhan'ın, son görüşmeleri menaceri Ahmet Bulut üzerinden yaptığı ve son pürüzlerin de giderildiği açıklandı.

AHMET BULUT RESMEN DUYURDU

Dün bir TV kanalına Gökhan Gönül'ün geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan tecrübeli sağ bek oyuncusunun menaceri Ahmet Bulut, "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanacak. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum." diyerek Sarı-Lacivertliler'le köprüleri attıklarını resmen duyurdu.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

siirt çarşı:

buraya yazıyorum beşiktaş 6 yıl daha şampiyon takii gs ile şampiyonluk sayısı denkleşinceye kadar

16
9
yanıtYanıtla
özfb li:

attan inip eşşeğe binecekse demekki kafa çalışmıyor. . . . ben inanmıyorum ama. . . oladabilir.

4
20
yanıtYanıtla
kartal:

hahahahahahaha bir tek kupa alamayan mı at seni keriz seni

yanıt18
yanıt2
erkan:

türkiyenin en iyi sag bekimiydi? sayin fenerli arkadaslar . . . vah vah nasil oldu kacirdiniz elinizden . . . :))))

19
1
yanıtYanıtla
HALA AYNI KAFA:

yapma arkadas ne gokhani ya baska adam mi yoktu

2
14
yanıtYanıtla
Ahmet Demir Mobil-IOS:

Bu haber doğruysa Kimse tutmaz Kartal'ı ????????

11
4
yanıtYanıtla
üeiofüenf:

Mal herifler adam daha kaç kere Beşiktaşa gitmeyeceğini desin?

7
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yine yalan haber yine yalan haber

3
0
yanıtYanıtla
koc baba:

artık toplamasını ck sevıyorlar alın murvetını gorun ancak gıdersınız

2
0
yanıtYanıtla
muavin:

gökhanin söförü olmak isterim.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title