Haberler

    Fenerbahçeli Futbolcular Ruhunu Sattı"

    Spor yazarları Aziz Yıldırım & Ersun Yanal gerginliği sonrası Fenerbahçe'yi zor bir dönem beklediği görüşünde birleşti.

    Fenerbahçe'de Ersun Yanal depreminin artçı şokları devam ederken, spor yazarları sarı lacivertli takımı zor bir dönemin beklediği görüşünde birleşti.

    Ahmet Çakar : Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'deki geçmişine baktığımızda başarılı olmuş antrenörlerle sorunlu ayrıldığını görürüz. Örneğin Mustafa Denizli... F.Bahçe'yi şampiyon yaptı, takip eden sezonun 10. haftasında kovuldu. Zico şampiyonluk yaşadı, F.Bahçe Devler Ligi'nde çeyrek finalden şanssızlıkla döndü ama Zico da kovuldu. Aynı şeyi Daum için de söyleyebiliriz. Aynı Yıldırım çok da önemli bir risk aldı. Belki de bu risk onun başını yiyecek. Şike sürecini çok iyi götürüp takımı ve camiayı bir arada tutabilen Aziz Yıldırım şu anda Sırat Köprüsü'nde. Çünkü ama İsmail Kartal, ama bir başkası F.Bahçe'nin iki hafta sonra başlayacak ligde başında olacak. Takım iyi gider de şampiyon olursa Aziz Yıldırım yine kahraman olacaktır. Amaaaa bir de madalyonun öbür yüzü var. Değil İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin başına Mourinho geçse Fenerbahçe şampiyonluğu kaybederse tartışmasız bütün fatura Yıldırım'a çıkacak.

    Ömer Üründül: Teknik direktörünle birebir konuşursun, "Şu sebeplerden dolayı artık senle çalışmak istemiyoruz, bugüne kadar yaptığın hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" denir ve yollar ayrılır. Bu şekilde de teknik direktör toplum önünde rencide edilmemiş olur. İşin esas önemli tarafı bu dakikadan sonra futbolcuların, yeni gelecek teknik adamın otoritesine saygı duymaları mümkün değildir. Tüm takım, sürekli Aziz Yıldırım'ın teknik adama bakış açısını takip edip, kişisel davranışlarını başkana göre yönlendireceklerdir. Herhangi bir yabancı teknik adam, istediği ücret verilirse, tazminatını da garantiye alıp, görevi kabul eder. Ama bir Türk antrenör, eğer kendisine Fenerbahçe'de görev verilmek istenirse, senelerdir F.Bahçe'deki başkan-teknik adam ve futbolcu gelişmelerini iyi analiz edip mesleki onuru da göz önüne alarak çok iyi düşünüp karar vermelidir.

    Hakkı Yalçın: Ersun Yanal'ın soyunma odasındaki sövgülü konuşmasının kayda alınması, takım içinde takım gerçeğinin yakışıksız belgesidir. Kendi teknik direktörüne karşı örgütlenmek de, kimsenin haddine değildir. O konuşmaları kayda alanlar çirkinliğin ve ahlaksızlığın ortaklarıdır. Onların da sorgulanmaları gerekir. Çünkü bunun adı; kendi teknik direktörünü satmak kadar ruhunu da satmaktır. 4 yıldızlı tarihe geçmek için harika bir sezona başlarken. Fenerbahçe'de oluşanlar sıradan bir mesele değil. Sadece Ersun Yanal'ın yolcu edilmesiyle, gerçekleri yoluna sokabilmek de mümkün değil. Ersun Yanal'ın istifası zaaflarının kendisini aldatmasıdır. Ersun Yanal'ın konuşmasının kayda alınması, takım içindeki futbolculardan birinin ahlakını ve şerefini aldatmasıdır.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Ahmet Çakar Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title