Haberler

Fenerbahçe, Zivkovic ve Saponjic İçin Beklemede

Güncelleme:

Fenerbahçe, Partizan'dan Andrija Zivkovic ve Ivan Saponjic transferleri için Almanya ve İngiltere'den taliplerinin olması nedeniyle pusuya yattı.

Sezon başı transfer döneminde kadroda köklü bir değişime giden Fenerbahçe ara dönemi daha sakin geçirecek.

FORVET VE ORTA SAHAYA TAKVİYE DÜŞÜNCESİ

Transferin son günlerinde Moussa Sow'un ayrılmasıyla santrafor bölgesinde sayısal olarak eksik kalan Sarı-lacivertlilerde ilk hedef bu bölgeyi takviye etmek. Ancak gelecek oyuncunun zaman zaman kulübede oturmayı problem etmeyecek ve kulübü ağır mali yükün altına sokmayacak bir isim olmasına özen gösteriliyor. Fenerbahçe'nin bir diğer hedefi de Diego'ya alternatif bir ismi kadroya katabilmek. Hem 10 numara hem de geride oyun kurucu görevlerini yerine getirebilecek uygun maliyetli bir isim bulunursa transfer yapılacak.

TALİPLERİ FAZLA

Fenerbahçe bir yandan bugünün iskeletine odaklanmış gibi görünse de genç ve yetenekli futbolcu aramaları da sürüyor. Transfer komitesinin 2 yıl boyunca başta Güney Amerika, Orta Avrupa ve İskandinavya'da yaptığı çalışmalar sonucu birçok genç oyuncu listeye alındı. Ancak ilgilenilen oyuncuların maliyetlerinin taliplerin fazla olması sebebiyle istenen seviyelere düşmemesi işleri zorlaştırıyor.

İKİ İSİMDEN VAZGEÇTİLER

Geçtiğimiz transfer döneminin son günlerinde Brezilya pazarında Gabriel Barbosa ve Erik Lima'dan yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe, bu ülkeden 17-22 yaş aralığında birçok genç oyuncuyu takip etti.

FENERBAHÇE PUSUYA YATTI

Fenerbahçe, Partizan'dan Andrija Zivkovic ve Ivan Saponjic transferlerinde de şimdilik beklemede. Özellikle Zivkovic için Bundesliga ve Premier Lig ekiplerinin de sırada olması transferin önünde engel olarak duruyor.

BÜYÜK AŞAMA KAYDEDİLDİ

Özellikle 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Zivkovic ve 18 yaşında olan forvet Saponjic isimleriyle devre arası transferi için görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

(Kaynak: NTVSPOR)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Moussa Sow Partizan Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ben okuyorum:

Gerek yok bence genc yetenekmis birakin ya salih ucani romaya ver sonra genc yetenek ara ne guzel dunya

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıng:

habere bak pusuya yattı

2
2
yanıtYanıtla
ismail dogu:

Bizim baskan hersene bir yalan atiyor alistik artik

1
1
yanıtYanıtla
ock:

FB. iyi bir oyun kurucu 10 numara ve iyi bir çabuk hızlı santrafor, ve bir sol ayak stpoer alırsa tam takım olur gerisi hava civa. . . . Hatta iyi bir sol açık sol ayaklı oyuncuya bile ihtiyacı var devşirmelerle olmaz. . . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title