Haberler

Fenerbahçe Youtube'da!

Fenerbahçe Kulübü, resmi Youtube kanalının hizmete girdiğini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medyadaki ağırlığını gün geçtikçe arttıyor. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'dan sonra dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube'da resmi video kanalının açıldığını duyurdu.

Kulüpten aypılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz, sosyal medyadaki varlığını güçlendirmeye, yer aldığımız platformlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Fenerbahçemiz; Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızın ardından dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube ile de İş Ortaklığı anlaşması imzaladı. Kulübümüz ile Youtube arasında başlayan bu birliktelik sayesinde; kulübümüz ve taraftarlarımız arasında, farklı, eğlenceli ve birbirinden özel içerikler ile yepyeni bir iletişim kanalı daha hayata geçmiş oluyor. Fenerbahçe'ye, sporcularımıza ve takımlarımıza dair en özel içerikler; kulüp gündemini ve Fenerbahçe'ye dair her gelişmeyi an be an takip eden milyonlarca taraftarımız için resmi Youtube kanalımız youtube.com/fenerbahce üzerinden yayında olacak."

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title