Haberler

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Salman'a Ziyaret

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanları Mithat Yenigün ve Turhan Şahin, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanları Mithat Yenigün ve Turhan Şahin, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yalova Fenerbahçeliler Derneği Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, seçim sürecini yakından takip ettiklerini dile getiren Fenerbahçeli yöneticiler, aynı zamanda geçmiş yıllarda Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı görevinde bulunan Vefa Salman'a yeni görevinde başarılar diledile.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kendisinin farklı konularda da olsa mağdur olduğunu söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Alınan bir kararla kazanmış olduğumuz seçimler iptal edildi. Yenilenen seçimde farkı açarak kazandık. Benim mağduriyetim elde ettiğimiz sonuçlarla sona erdi. Şimdi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mağduriyetinin giderileceğine inanıyorum. Yeniden yargılama ile Aziz Yıldırım haklı davasını kazanacak" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Mithat Yenigün Vefa Salman Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title