Haberler

Fenerbahçe Yöneticileri ile Galatasaray Taraftarları Arasında Arbede Çıktı

Güncelleme:

Türkiye Kupası finalinden sonra havalimanına gelen Fenerbahçeli yöneticilerle G.Saraylı taraftar arasında arbede yaşandı.

Antalya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Final maçı sonrasında havalimanına gelen Fenerbahçe kafilesindeki bazı yöneticiler ile Galatasaray taraftarları arasında arbede yaşandı. Araya giren özel güvenlik ve polis ekiplerinin müdahalesiyle arbede büyümeden önlendi.

Antalya Stadı'nda Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçından 1-0 mağlup ayrılan Fenerbahçe takımı, geniş güvenlik önlemleri arasında stattan havalimanına götürüldü.

AZİZ YILDIRIM PARMAK SALLADI

Havalimanına gelen Fenerbahçe kafilesini giden yolcu bölümünün kapısında bekleyen bir grup sarı-lacivertli taraftar, oyuncular ve yönetime tepki gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlardan birinin küfür etmesi sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın parmağını sallayarak bu kişiye uyarıda bulunduğu görüldü.

ARBEDE YAŞANDI

Bu sırada, güvenlik kontrolünden geçen Fenerbahçe yöneticileri ile içeride uçağa binmek için bekleyen bir grup Galatasaray taraftarı arasında arbede yaşandı. Arbede, araya giren özel güvenlik ve polis ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Fenerbahçe takımı daha sonra tarifeli uçakla İstanbul'a gitti.

Kaynak: AA / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Antalya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Mehmet:

kulüp başkanımı holiganmı belli değil arkadaş la bi gitte türk sporundan senin desteklediğin şiddet ve kabadayılık kalksın ( volkan ve emre gibi )

6
2
yanıtYanıtla
XR:

Aziz''in olduğu her yerde olay. . Alıştık artık.

6
2
yanıtYanıtla
bulent akturk:

acıtmıstır da ondan neyapacagını sasırmıs bızden kupa alnak onların hatınemı dusmus acısı buyuk

5
2
yanıtYanıtla
FENER AZIZIN ÇIFTLIGI:

Aziz maçtan sonraki saçmaladığı açıklamasında resmen ağladı. Kimsenin baş şikeci, sahte çürük raporlu asker kaçağı sahtekar Azizi ağlatmaya hakkı yok. Azizi ağlatanlar ise onu hapisten kurtarıp aklamaya çalışan RTE, bir dediğini iki etmeyen Fenerasyon başkanı, teknik traktör Vitor Pereira ve Azizin küfürüne alkışla karşılık veren Fenerbahçe taraftarlarıdır. Ama sonuç olarak 4 yıldızlı GS, FB''ye kırbacı vurup , ayarı verdi ve kupa sayısını 53''e çıkardı, 3 yıldızlı şikeci FB ise 34 kupada kaldı.

5
1
yanıtYanıtla
ONR:

TAMAM BİLİYORUZ SİZ KAZANDINIZ AMA BU KADARIDA OLMAZ BİZİ BIRAKIN BİZ GİDELİM DERMİŞ GİBİ SÖYLEMİŞTİR BENCE. AMA GS'' LI TARAFTARLAR''INDA BÖYLE YAPMASI YANİ HAVALİMANIMI NERESİ İSE O SEMT E GİDİP FB OYUNCULARI''NIN MORALLERİNİ SAHA FAZLA KÖTÜLEŞTİRMELERİ BENCE GS Lİ TARAFTARLARIN KÖTÜLÜĞÜNÜ VE AÇIKÇASI REZLLİİ ORTAYA KOYUYOR NEDEN MORALLERİNİ DÜŞÜRMEK AMACI İLE ALKIŞLIYORSUNUZ VEYA YANLARINA GİDİYORSUNUZ . MAÇI KAZANIP KUPAYI ALDINIZ DAHA NİYE OYUNCULARIMIZIN VE BİZ TARAFTARIN MORALLERİNİ DÜŞÜRÜ

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title