Haberler

Fenerbahçe'yi Minikler Karşıladı

Fenerbahçe'yi minikler karşıladıFenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının devamı için Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi.

Fenerbahçe'yi minikler karşıladı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarının devamı için Düzce'de bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi.

Sarı-lacivertli takımı, Kaynaşlı gişelerinde futbol okulu öğrenciler karşıladı. U-11, U-12 ve U 13 yaş gruplarındaki Fenerbahçeli minik futbolcular, takım otobüsünü karşılarında görünce büyük heyecan yaşadılar. Meşaleler yakıp tezahüratlar yapılırken teknik direktör Vitor Pereira, Fenerbahçelileri selamladı. Düzce Fenerbahçeliler Derneği tarafından teknik direktör Pereira çiçek taktim edildi. Portekizli hoca, bazı taraftarların ricasını kırmayarak formalarını imzaladı. Daha sonra futbolculardan Hasan Ali Kaldırım da otobüsten aşağı inerek takım adına çiçek aldı ve forma imzaladı. Kafile daha sonra geniş güvenlik önlemi altında Topuk Yaylası'nda bulunan tesislere hareket etti.

Yeni sezon hazırlıkları kampı için 9 Temmuz'a kadar Düzce'de olacak sarı-lacivertli takım, bu süreçte 3 tane hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Topuk Yaylası Fenerbahçe Kaynaşlı Düzce Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title