Haberler

Fenerbahçe'yi Eski Fenerbahçeli İsimler Yıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın Trabzonspor'una, Roberto Carlos'un Akhisar Belediyespor'una ve Aykut Kocaman'ın Konyaspor'una puan kaybetti.

Süper Lig'deki son 4 haftada 7 puan kaybeden Fenerbahçe, bu maçlarda eski isimlerine takıldı.

Ligin ikinci yarısına lider başlayan Fenerbahçe, 18. haftadaki Trabzonspor maçıyla başlayan süreçle düşüşe geçti. Son 4 haftada kritik 7 puan kaybeden Sarı - Lacivertlilere eski Fenerbahçeliler büyük hasar verdi.

ÖNCE YANAL SONRA CARLOS

Kadıköy'deki derbiden 0-0 beraberlikle çıkan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başındaydı. Bu kaybı Gaziantepspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetle telafi eden İsmail Kartal'ın ekibi, 20. haftada sahasında eski futbolcusu Roberto Carlos'un çalıştırdığı Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

SON DARBE KOCAMAN'DAN

"Sarı Kanarya", son olarak Aykut Kocaman'ın Torku Konyaspor karşısında 2 puan bırakınca şampiyonluk yarışında liderin 4 puan gerisine düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Carlos Ersun Yanal Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Yaşar:

Eski GS''lılar Cincon ''u hiç yıkmaz ama nedense.

7
1
yanıtYanıtla
reis:

eğer fb konyayı son dk larda bir şans golüyle yenseydi bu ucube iftiracı şikeci gurup , kocaman şike yaptı bak yattı diye yaygara yapacaktı. . . . . fb şike yapmadığına göre demekki hep iftira ile karalamak istiyorlar fb yi. . . . hepiniz ŞİKECİSİNİZ, YATAŞCISINIZ birbirinize utanmadan yatar, fb ye şikeci dersiniz(utanmadan). . ama unutmayın yel kayadan ancak toz alır. . . sizi gidi şikeci bozuntuları sizi. .

2
1
yanıtYanıtla
reis:

ALEX GİDELİ ARTIK DERBİLERİDE RAHAT alamıyoruz, bu kazma hocada selçuk sevdası depreşti, fb evindeki gs ve bjk maçlarını alamazsa bu sene hüsran olur 3. bile olamaz. . . ey aziz başkan şimdiden gelecek senenin hocasını bul perde arkasından maçları yönetsin, yoksa bu hoca saç baş yoldurur. . . maçta gol lazım diego dururken ucubeler sahada. . bu nasıl bir gerizekalılıktır . nasıl seyirci gelsin bu ucbelere. . . . . aziz başkan uyuma , kov şu antrenörü. . .

2
0
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

FB kendisi yıktı kazalardan kurarsan ruhsuz dieguyu ellerden böyle bir takım oluşur

1
1
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

FB kendisi yıktı kazalardan kurarsan ruhsuz dieguyu ellerden böyle bir takım oluşur

1
1
yanıtYanıtla
Anadolu'nun sesi Mobil-ANDROID:

ne yani feneremi çalışacaklardi tabi fenerbayce yok demez dünya sadece onlarin etrafinda dönüyor konya kimki akhisar kimki kimseye saygisi olmaya kimseden saygi görmez gittiyi her yerde yuhalaniyorlar volkan emre havada çirpinarak düşen egemen gibilere yuhcekmek az bile gelir

0
2
yanıtYanıtla
YunusmobilWeb@haberler.com:

Ne diyelim hayirlisi olsun

2
0
yanıtYanıtla
erkekMobil-ANDROID:

zaaflarin biliyirlar da ondan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title