Haberler

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Yeniden Başkan Seçildi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kullanılan 6648 oyun 5504'nü alarak Hulusi Belgü'yle girdiği yarışı kazandı, yeniden başkan seçildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, yeni başkanını seçmek için Ülker Sports Arena'da bir araya geldi. Kulüp üyeleri, 17 yıldır başkanlık makamında oturan Aziz Yıldırım ile daha önce Aziz Yıldırım yönetiminde yöneticilik yapan Hulusi Belgü arasında bir tercih yaptı.

Saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi tam 7 saat sürdü ve 17.00'de sandıklar kapandı, oylar sayılmaya başladı. 21 sandıkta gerçekleşen olan seçime, "Hedef 1 Milyon Üye" projesiyle dahil olan kulübün yeni üyeleri de dahil oldu.

BAŞKAN YILDIRIM TEKRAR SEÇİLDİ

Sarı lacivertli kulübün Ülker Sport Arena'da yapılan Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım, oy kullanan 6648 üyenin 5504 oyunu alarak 12. kez Fenerbahçe Kulübü başkanı oldu. Diğer aday Hulusi Belgü ise seçimlerde 1144 oy aldı.

Fenerbahçe'ye 14-15 Şubat 1998'deki genel kurulunda 1 oy farkla başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, görev aldığı 17 yılı aşkın süre içinde 12. kez girdiği seçimi de kazanmış oldu.

KOCAMAN DA KATILDI

Bir dönem Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevini yapan ve şu anda da Torku Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman da kongre salonuna gelerek oyunu kullandı. Kongre üyeleri Aykut Kocaman'a büyük ilgi gösterdi.

AZİZ YILDIRIM DA OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı.

Yıldırım, 21 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy atma işlemi sonrası sandık başında kısa bir açıklama yapan Aziz Yıldırım "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

LİSTELER BELLİ OLDU

Aziz Yıldırım'ın listesinde mevcut yönetimden Tahir Perek, Turhan Şahin, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker yer almadı. Yıldırım'ın yeni listesinde dikkati çeken isimler ise eski yöneticiler Murat Özaydınlı ile kardeşi Ali Yıldırım oldu.

Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Asil üyeler: Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağ, Ender Alkaya, Murat Özaydınlı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, M.Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Erhan Türkoğlu, Tahir Sarıoğlu, S.Ozan Balaban, Coşkun Bayraktar

Yedek üyeler: Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan, Mustafa Serdar Erkan, Selim Sapan, Cenk Başak, Barış Altuğ Aydil

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (111)

CccmobilWeb@haberler.com:

Ccc ccc ccc ccc ccC en büyük fener başka büyük yok

51
7
yanıtYanıtla
Yazar yazmaz.Mobil-IOS:

Akp li olarak oylar HDP ye Hadi gençler hortumcudan yana olmayan

4
50
yanıtYanıtla
SecimmobilWeb@haberler.com:

Aziz bu secimi alir. Olmeden o koltugu birakmaz. Oy veren fb camiasi kimse birsey diyemez. Taraftar maclara gitmesin, konbine, lica vs. Almasin...boykot edin.

11
35
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yeterrr aziz yeter defol git

13
32
yanıtYanıtla
ali riza:

Maalesef türk futbolu yine kaybetti

12
32
yanıtYanıtla
isimsiz:

Bir kurtulamadık şu heriften

12
28
yanıtYanıtla
HAcı:

Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe 5. Yıldızı değil ancak Küpe takar.

14
24
yanıtYanıtla
SEYİT:

bu fener herşeyi hakediyor

7
29
yanıtYanıtla
SAADET PARTİSİ:

EMPERYALİZMİN KÖLESİ OLMAYAN TÜRKİYE İSTİYORSAN ADRES SAADET PARTİSİ HOŞÇAKALIN DOSTÇAKALIN.

28
8
yanıtYanıtla
farjadmobilWeb@haberler.com:

bu secimide gs kazanacak.hayıvlı uguvlu olsun.

9
26
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title