Haberler

    Fenerbahçe'ye Gidebilir'

    Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde açılan SPA merkezinin tanıtımı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde açılan SPA merkezinin tanıtımı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mario Gomez ve Gökhan Töre hakkında konuşan Çebi, "Mario Gomez ve Gökhan Töre hakkında bir transfer planlamamız yok ancak Ocak ayı geldiği zaman hocamızdan bir talep gelirse transfere bakarız. Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin şu anda gündemimizde olmaması Ocak ayında olmayacağı anlamına gelmiyor. Hocamızın raporu ve karşı tarafın istekleri önemli" dedi. Jose Sosa'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberler hakkında da konuşan Çebi, "Sosa bizim oyuncumuz değil, şu anda Milan'da. İyi bir bonservis bedeli getirdi. Fenerbahçe'ye de gidebilir, bu konuda yorum yapamayız. Sosa'yı takımda tutmak istedik ancak kendisinin bazı özel sebepleri vardı " şeklinde konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Ahmet Nur Çebi Fenerbahçe Ümraniye Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title