Haberler

Fenerbahçe, Sırp Orta Saha Luka Milivojevic'i Transfer Ediyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Olympiakos forması giyen, Vitor Pereira'nın eski öğrencisi Sırp orta saha Luka Milivojevic ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz çok istediği Luka Milivojevic ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe yeniden Sırp orta sahanın peşine düştü.

VITOR ISRARCI

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe Sırp futbolcuyu çok istemiş ancak Olympiakos, sarı-lacivertlilerin teklifini reddettiği için transfer gerçekleşmemişti. Vitor Pereira'nın bu transfer konusunda hayli ısrarcı olduğu yazıldı.

FENERBAHÇE'YLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Sırp oyuncu, Ocak ayında yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe tarafından birçok teklif geldi. Ben de bu tekliflere baktım, görüştüm. Başkan bana sordu ve kalabileceğimi söyledim. Olaylar basına yansıyınca kimse bana inanmadı. Fakat, futbol işi içinde sürekli böyle görüşmeler olur. Başkan da bana yeni kontrat vereceğini söyledi ama düşündüğüm teklif gelmedi. Biz de konuyu şimdilik kapattık" demişti.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

MMOM:

Müslüman, içinden günde 8. 500 Kevser Suresini oku, Kevser Cennetleri seninde olsun. Ve tüm Cennetlerin Şaraplarından nasiplen, ahirette.

0
2
yanıtYanıtla
MMOM''un meşrusu:

cennet? şarap? - sağol chp''li kardeşim siz içkinizi için kafalarınız böyle güzel kalsın.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title