Haberler

Fenerbahçe, Van Persie'yle Prensipte Anlaştı

Güncelleme:

Nani transferini bitiren Fenerbahçe, Manchester United'ın yıldızı Van Persie'yle prensipte el sıkıştı.

Fenerbahçe transferde bombaları bir bir patlamaya devam ediyor. Fernandao, Şener ve Simon Kjaer'in ardından Nani, Abdulaye Ba ile Fabiano'yu da açıklayan Sarı-Lacivertliler, Robin Van Persie için de epey yol aldı.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Manchester United forması giyen Hollandalı golcünün menajeriyle İstanbul'da bir araya gelen Fenerbahçe yönetimi, transferde büyük aşama kaydetti. Hollandalı yıldızın maliyetini biraz daha uygun seviyelere getirmeye uğraşan Sarı-Lacivertliler, prensip anlaşmasına vardı.

KULÜP BİNASINDA GÖRÜŞTÜLER

Sarı-Lacivertliler, önceki gün İstanbul'a getirdikleri Van Persie'nin menajeri Cornelis Jacobus Vos ile görüşmüştü. Kulüp binasında başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter Mahmut Uslu ve menajer Cornelis Vos arasında yapılan zirve sabah saat 10.00'da başladı. Yıldırım ve Uslu, Manchester United'lı golcüyü transfer etmeyi çok istediklerini ve bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirtip "Yeni bir takım kuruyoruz. Hedefimiz Avrupa'da ses getirmek. Bu nedenle Van Persie gibi bir ismin bizimle olmasını istiyoruz." dedi. İki taraf da görüşmeden menun bir şekilde ayrılırken Hollandalı futbolcunun menajeri sarı-lacivertlilerle prensipte el sıkıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Robin Van Persie Fenerbahçe Luis Nani Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

LazoğluMobil-IOS:

Diego ylada anlaşmışlardı şimdi yedek kulünesinden çıkamıyor Fb ezik takım yıldız oynatamaz

3
30
yanıtYanıtla
bekir kilikmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

fb alır gs şampiyon olur bu hep böyle olmuştur

9
21
yanıtYanıtla
CEO:

GALATASAYLILAR YORUM YAPMASIN HADİ KENDİ TRANSFERİNİZE BAKIN VARSA TABİİİİİİ PUHAHAHHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHAHA :d

19
9
yanıtYanıtla
GFB limobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Nani Robin Van Persie Fernandao Kjaer ole geliyoruz Sıkı tutunun.

20
5
yanıtYanıtla
Adanalı Tampon Raci...mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne büyüksün Fenerim herkes çatır çatır çatliyor...Böyle giderse efsane söz gerçekleşecek "Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacak"

18
5
yanıtYanıtla
FenerlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yarin da messi ile Ronaldo gelir reklami birak aziz git istenmiyorsun fenerbahce senin degil taraftarindir seninle kaybettigimiz sampiyonlugun haddi hesabi yok fener icin mi calisiyorsun yoksa cimbom icin mi belli degil

6
16
yanıtYanıtla
ÇAR$IMobil-IOS:

Ohaa bu kadarinada pes artik yalan haber

1
19
yanıtYanıtla
reis:

aziz başkan uyduruk gs nin el birliği ile şampiyon yapılmasına çok kızdı. . çıtayı yükseltti. . . fb ş. ligi şampiyonluğuna oynuyor. . . . fb avrupanın ilk 6 takımı arasında olacak(barca, real, b. münih, chelsa, m. united fb). . . .

14
6
yanıtYanıtla
mhp li:

kardeşim böyle futbolcular türkiyeye geldiginde hepsinde düşüş yaşanıyor. GS dede oldu FB de de Olacak. GS Lincoln ü ne ümitlerle aldı adam hiçbişe yapamadı. Van Porsıe de öle olacak

5
13
yanıtYanıtla
sedatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Görüntüleri izledim nani kesiyor bu atıyordu sürekli iyi anlaşıyorlardı. Acaba fb de aynı uyumu yakalrlar mı ki?

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title