Haberler

Fenerbahçe Ülker, Real Madrid'e 96-87 Yenildi

Güncelleme:

THY Euroleague Final Four'da Fenerbahçe Ülker, Real Madrid'e 96-87 mağlup oldu ve finale kalamadı.

Turkish Airlines Euroleague Final-Four ikinci maçında Fenerbahçe Ülker, Real Madrid'e 96-87 yenilmekten kurtulamadı. Fenerbahçe Ülker, pazar günü CSKA Moskova'yla üçüncülük karşılaşmasına çıkacak.

CSKA'YLA ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI OYNAYACAK

F4 ikinci maçında ev sahibi Real Madrid ile karşılaşan Fenerbahçe Ülker, ikinci çeyrekte rakibine teslim oldu ve parkeden 96-87 mağlup ayrıldı. Adını finale yazdıran Real, CSKA'yı geçen Olympiakos ile 17 Mayıs Pazar günü 21.00'de şampiyonluk mücadelesi verecek. Fenerbahçe ise aynı gün 18.00'de CSKA Moskova ile üçüncülük maçına çıkacak.

EN SKORERİ GOUDLOCK

Real'de Gustavo Ayon 18 sayı-7 ribaunt-6 asist, K.C. Rivers 17 sayı, Rodriquez 13 sayıyla oynadı. Sarı-lacivertli temsilcimizde ise Goudlock 24 sayı-6 ribaunt-4 asist, Jan Vesely 20 sayı ile mücadele etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Real Madrid Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (65)

Gsli vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Fenevli ezikler gs yabancılarla oynarken rakibi destekliyordunuz. Gülüyordunuz. Biz destekleyincemi zorunuza gidiyor. Yürüyün hadi bugün real madridliyiz. Helal sana real sevindim ya size avrupada teneke bile yok çatlayın

12
32
yanıtYanıtla
BjklimobilWeb@haberler.com:

Real candır. Fenere verdiniz derslerini beter olsunlar fenerbahçeye

8
32
yanıtYanıtla
efekentliMobil-IOS:

beyinsizler fnerbahçe ülker ermeni takımı mı da seviniyorsunuz annenize söyleyin kına yaksın

28
9
yanıtYanıtla
GslimobilWeb@haberler.com:

Helal sana real kralsın sen fenevbahçeyi yenmek sereftir. Ele fenevi sevindir. Bizleri realllll

10
27
yanıtYanıtla
VELİ DEMİR:

salık olsun FB BEN BİR GS OLARAK SİZİ CANDAN KUTLARİM sagolun yenilmek önemli deyil boyun eymediniz bu yeter BAŞKANINDAN OYUNCUSUNA KADAR HEPİNİZ SA OLUN

20
4
yanıtYanıtla
saatkaç ?:

efsane olamadılar, gazoz oldular geliyorlar.

9
12
yanıtYanıtla
GslimobilWeb@haberler.com:

Reale başarılar koçlar sizi fenevbahçeyi yenmek sereftir

2
14
yanıtYanıtla
FortiusMobil-IOS:

Ala Madrid !!!

3
12
yanıtYanıtla
FenerbahçeeeeeeeMobil-IOS:

Bide hamsi beyinli çıktı ordan komik cocuk seni

8
6
yanıtYanıtla
Sedat Aslan Mobil-IOS:

Byyybyyy nick kendini bilmez orda Fenerbahçe Türkiye'yi temsil ediyo o kafan bunu basmaz çünkü beyin yok

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title