Haberler

Fenerbahçe Ülker, Milos Teodosic'le Anlaştı

Güncelleme:

Avrupa'da sezonu Avrupa dördüncüsü olarak tamam Fenerbahçe Ülker, Avrupa'nın en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen Milos Teodosic ile anlaşmaya vardı.

THY Euroleague Final Four'da turnuvayı 4.olarak bitiren Fenerbahçe Ülker'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken ilk bomba patladı.

TEODOSIC'LE ANLAŞILDI

Gelecek sezona antrenör Zeljko Obradovic yönetiminde daha iddialı girmek isteyen Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın, Avrupa'nın en iyi oyun kurucuları arasında gösterilen Milos Teodosic ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

FENER'E KARŞI OYNAMADI

CSKA Moskova'da oynayan 28 yaşındaki Sırp yıldız, takımının Final Four'da Fenerbahçe Ülker ile oynadığı üçüncülük maçında forma giymemişti. Bu durum bazı çevrelerce, "Yeni takımına karşı oynamak istemedi." şeklinde yorumlanmıştı.

GEÇEN SEZON DA İSTENMİŞTİ

Sarı-lacivertliler, geçen sezon başında da Obradovic'in raporu doğrultusunda Teodisic'i kadrosuna katmak istemiş ancak oyuncu son anda CSKA'da kalmaya karar vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Ülker Zeljko Obradovic Milos Teodosic Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ali:

ne dünya yıldızı bi işe yaramaz maçlarını seyretttim vallahi boş

0
7
yanıtYanıtla
samsunlu 55 Mobil-ANDROID:

Galatasaraylıyim ama Tebrikler çok iyi transfer ...umarım gelir Türk seyircisi olarak izleme fırsatı buluruz ...

4
2
yanıtYanıtla
FortiusMobil-IOS:

5 yıl önce olsa gerçekten bombaydı ama şimdi Fener'in elinde patladı Teodisiç

1
5
yanıtYanıtla
TARIKmobilWeb@haberler.com:

Bu adam fenerbahceye gelirse eurolig ve turkiye liginde kesin final oynar fenerbahce

3
0
yanıtYanıtla
inşallah:

Tam bir bomba , ne yapacağı belli olmaz, sonuçta sırp ekolü, 28 yaşında ama bazen hararet yapabilir. Obradoviçin takımında iş yapabilir. Adam akıllı birde pivot alsınlar bari. . . zoric , semih, oğuz bunlarla olmuyor. Pota altını karartacak veselyinin yanına iyi bir pivot lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Cimbom 1905Mobil-IOS:

Adı çok büyük ama birkaç yıl önce olsaydı iyiydi. Bu yaşta ne verebilir ve katabilir fenere. Futbol gibi değil ülkemizdeki basketbol seviyesi.. Futbolda Avrupa'nın yaşlıları ağır ve temposuz Türk liginde rahat oynarlar ama basketbolumuz ileri düzeyde olduğu için bu yıldız oyuncu ne derecede fark yaratır bu bir bilmece. İnşallah hayırlı ve faydalı olur rekabet ve kalite üst noktalara çıkar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title