Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira "Halen Fizik Kondisyonumuz Eksik"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira "Halen fizik kondisyonumuz eksik""Mehmet Topal'ın sakatlığının çok ciddi olacağını düşünmüyorum""İyi bir performans gösterip 3 maç arasında en iyi oyunumuzu oynadık""Herkesten memnunum"UĞUR DEMİRKIRDI - MUSTAFA AKIN DÜZCE,(DHA)Fenerbahçe, Düzce'de yaptığı kampı FC Voluntari maçı ile noktaladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira "Halen fizik kondisyonumuz eksik"

" Mehmet Topal'ın sakatlığının çok ciddi olacağını düşünmüyorum"

"İyi bir performans gösterip 3 maç arasında en iyi oyunumuzu oynadık"

"Herkesten memnunum"

UĞUR DEMİRKIRDI - MUSTAFA AKIN DÜZCE,(DHA)

Fenerbahçe, Düzce'de yaptığı kampı FC Voluntari maçı ile noktaladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2 Temmuz'da Topuk Yaylası'na gelen Fenerbahçe, bugün Düzce 18 Temmuz Stadı'nda Romanya ekibi FC Voluntari ile yaptığı maçla kampı noktaladı. Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğü ile son bulan maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdaki herkesten memnun olduğunu söyledi.

Pereira, "İyi bir maç oldu bizim açımızdan. Halen istediğimiz fizik kondisyonda değiliz. Ama oyun dinamiğimizi sahaya yansıtmayı başardığımızı düşünüyorum. Halen fizik kondisyonumuz eksik. Daha tempolu bir oyun oynamak için yeterli değildik. Ancak genel olarak oyunumuzu beğendik. Çok pozisyona girdik. Oyunu kontrol ettik. Aynı zamanda gençlerimiz gösterdiği performanstan da memnunum. Kişiliklerini sahaya yansıttılar. İyi bir antrenman maçı oldu" diye konuştu.

"MEHMET TOPAL'IN SAKATLIĞININ ÇOK CİDDİ OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Voluntari karşısında 40'ıncı dakikada sakatlık geçiren ve oyun dışı kalan Mehmet Topal'ın durumu hakkında konuşan Portekizli çalıştırıcı, "Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. İyi bir zemin vardı ama bazı bölgelerde sıkıntılar yaşadık. Bu nedenle Mehmet Topal kasık bölgesinde bir rahatsızlık hissetti. Ben çok ciddi olacağını düşünmüyorum. Tabi ki doktorumuza sorarak karar vereceğiz" şeklinde ifadeler kullandı.

"İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERİP 3 MAÇ ARASINDA EN İYİ OYUNUMUZU OYNADIK"

Hazırlık kampı boyunca oynanan 3 maçta tek galibiyet aldıklarının hatırlatılması üzerine Pereira, "İlk defa A Takımdan bu kadar oyuncuyla da sahadaydık. Bu akşam bu açıdan da değerlendirmek lazım. Oynadığımız diğer 2 maç neredeyse takımızın tamamı alt yapıdan gelen oyunculardan oluşuyordu. Onlarda daha fazla şey beklemek yanlış olurdu. Ama bugün A Takımdan oyuncu ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktık. Bu nedenle oyun seviyemiz doğal olarak yükseldi. Gençlerde bu çalışma süresi ardından bizim ne isteğimizi iyi anladılar. Bizim bu seneki beklentilerimiz herkes daha iyi anladı. Doğal olarak da daha iyi bir performans gösterip 3 maç arasında en iyi oyunumuzu oynadık.

"HERKESTEN MEMNUNUM"

Yeni transferlerin durumlarının sorulması üzerine konuşan Vitor Pereira, "Herkesten memnunum" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Topuk Yaylası Mehmet Topal Fenerbahçe Düzce Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title