Haberler

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu Galibiyetin Değerlendirdi

    Mersin'den 1-0'lık galibiyetle dönen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin galibiyetiyle şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

    Maçı değerlendiren Kartal, "Zirve mücadelesi yapan 3 takım da benzer bir mücadele sergiliyorlar. Maça gelecek olursak kırmızı karttan sonra iki değişiklikle oyuna müdahale ettik. Ama Mersin iyi kapandı. Yine de maçı kazanmayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyetle şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu bir kez daha gösterdik" dedi.

    Haftaya Galatasaray'ın Beşiktaş'la karşılaşacağı hatırlatılan İsmail Kartal, "Haftaya pazar bu maçı izleyeceğiz. Pazartesi biz de Başakşehir'la karşılaşacağız. Rakibimizin tek yenilgisi biz yetecek ama biz önce kendi maçlarımızı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

    Kartal, medyada Galatasaray'ın şampiyonluğun favorisi olarak gösterilmesi hakkındaki düşüncesinin ne olduğu sorusuna "Galatasaray son hafta Rize'yle deplasmanda karşılaşacak. Onlar için kolay maç olmayacak. Ben Rize takımı ve teknik ekibine güveniyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mersin İdmanyurdu İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title