Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Görevi Bıraktı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kazanılan Kasımpaşa maçından sonra görevi bıraktığını duyurdu.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, 2-0 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrasında istifa ettiğini açıkladı.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları;

"BAŞARILI SEZON GEÇİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Ben göreve geldikten sonra 6-8. hafta sonra liderliğe yükseleceğimizi söylemiştim böyle de oldu. Taki kurşunlanıncaya kadar. O olayın ardından psikolojisi bozulan yabancılar ülkelerine gitmek istediler. Biz onlara fiziksel ve zihinsel olarak destek vermeye çalıştık. 33. haftaya kadar kupada yarı finalde elendik, Galatasaray iyi futbol oynamasa da Galatasaray'ı ve Hamza hocayı tebrik ediyporum. Beşiktaş ile de yarış içindeydik son zamanlarda böyle bir yarış olmadı. Bilic ve ekibini tebrik ediyorum.

"İYİ İŞLER YAPTIK"

74 puanla geçen sezon şampiyon olduk ama bu sezon 2. olabilrdik. Ligin en az gol yiyen en az mağlubiyeti olan ve Avrupa ve bu ligin en yaşlı ikinci kadrosuna sahip olmamıza rağmen iyi işler yaptık. Mücadelemizden dolayı 74 puanla ikinci olduk ve çok başarılı olduk Samandıra'da bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

"BIRAKIP KAÇMADIM, DİK DURDUM"

Ben 1-1,5 ay önce başkanımızla konuşuğumuz dün de konuştuk hem kendim hem de Fenerbahçe'nin önünü açmak için devam etmeyeceğimi söyledim o da bana çok teşekkür etti. Çok büyük sıkıntılar yaşadık yalnıxz kaldık yalnız bırakıldık. Ben bir Fenerbahçeli olarak bırakıp kaçmadım dik durdum mücadele ettim. Taraftarımız önünde şampiyon olarak görevimi bırakmak isterdim ama olmadı. Bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum şampiyon olamadığımız için...

Kimseye bir kırgınlığım yok, herkese çok teşekkür ederim."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (56)

cincon:

eyyy cinconlular 3 başkan 2 hocayla buralara gelebildiniz borç gıtlakta eğer şampiyon olmasaydınız kulübün yüzde 51 ini yabancılara satacaktınız

21
16
yanıtYanıtla
4460Mobil-ANDROID:

utanmadan basarili sezon gecirdik diyo ya

7
11
yanıtYanıtla
KAFKAZ.TALİS HALKİ.(CAVİD HASANOV):

SİKECİİİİİİ. . KİYAMETECEN KARA LEKEEEEE(UNUTMAAAA-UNUTDDURMAAAAA) sikebahceeeeeeeeeeeeeeee

8
8
yanıtYanıtla
HDP ROJDA:

YÜZYILIN SONUNDA KARDEŞLİK HASRETİMİZİ DİNDİREN BÜTÜN İSTANBUL HALKINA VANDAN SEVGİLER SAYGILAR

10
6
yanıtYanıtla
Murat salim Mobil-IOS:

Cavcav in be akhisarin gs ye yatmalari olmasa sampiyondun be ismail. Ama bunlari soyliyemezsin ceza verir TFF..kafa kafaya gitmeseydiniz, kursunlanmazdiniz..

5
10
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

SEN HAFİF GELDİN BE HOCAM. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. EMEKLERİNE İÇİN SAĞOL.

13
2
yanıtYanıtla
baks bani:

ismail senden olsa olsa çoban olur başkada heç bişe olmaz

5
8
yanıtYanıtla
sssssMobil-ANDROID:

hahaha cimbom şampiyon olur ismail gider adamı harcarlar azizi daha omuzlarda taşıyın aziz oldukça siz hiç bir şey den kurtulamazsiniz fenevliler hahaha aziz yüzünden ligin en sevilmeyen takımı olmak ne kötü fenevli olacağıma takım tutmam daha iyi rezillik diz boyu adamlar bizi yenince seviniyor bizde barcelonayi aradaki fark ne fark yok barcelona dünyada büyük takım bizde Türkiye de büyüyüguz kabul edin en büyük cimbom

6
7
yanıtYanıtla
4.yıldız:

daha 5. yıldızı dakacaduk. niye bırakıyorsun, yaktın bizi

11
1
yanıtYanıtla
c.cmobilWeb@haberler.com:

İkinciligi basari goren adam feneri tanimiyor demektir birde gorevi birakiyorm diyor zaten sozlesmen bitti ismail

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title