Haberler

    İsmail Kartal: Galatasaraylılar'ın Ayakları Titreyecek

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftarların etkisiyle Galatasaraylı oyuncuların ayaklarının titreyeceğini söyledi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette hafta sonunda Kadıköy'de karşılaşacakları Galatasaray derbisiyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

    Ezeli rakipleri karşısında kendi saha ve seyircileri önünde oynamanın avantajına dikkat çeken genç teknik adam, "12 numaramızın enerjisiyle en iyisini yapmaya çalışacağız. Her şeyin sonu iyi olsun. Gülen taraf biz olacağız. Galatasaray'ı yenerek taraftar ve camiaya mutluluk yaşatmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde ayağımızın titreyecek durumu yok. Ancak bizim değil, rakibimizin ayağı titreyecek" ifadelerini kullandı.

    "PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK BİZDE"

    Galatasaray maçı öncesi psikolojik üstünlüğün Fenerbahçe'de olacağına vurgu yapan İsmail Kartal, "Tribünlerin bu maçtaki enerjisi her şeyin üstüne çıkacak" şeklinde görüşünü dile getirdi. Sezonun ilk yarısında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kaybettiği maçta haksız yere 10 kişi kaldıklarını hatırlatan Kartal, "Eğer eksik kalmasaydık, Sneijder o golü atamazdı. O maç 11'e 11 oynanmalıydı" dedi.

    Takımdaki oyuncuların form durumlarıyla ilgili bilgiler de aktaran Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Diego çok formda ve her geçen gün daha iyi oynuyor. Derbi maçta herkes gol atabilir. Diego, Meireles, Kuyt" diye konuştu.

    "EMENİKE ÖNEMLİ BİR SİLAH"

    Fenerbahçe'de bu sezon performansı ve davranışlarıyla sezonun en çok tartışılan oyuncusu haline gelen Emenike hakkındaki görüşlerini de açıklayan İsmail Kartal, "Emenike 1 tane. Başka Emenike yok. Forvette iki adayımız var. Ya Emenike ya Webo. Başka alternatifimiz yok. Emenike şu ana kadar 4 gol attı. Bu kadar az gol atması sıkıntılı ama Emenike rakipleri hırpalıyor, yıpratıyor. Önemli bir silah. Derbide de öyle olacak" şeklinde konuştu.

    "G.SARAY'A HERHANGİ BİR ÖNLEM ALMAYACAĞIZ"

    Derbide Galatasaray'a karşı her hangi bir tedbir almayacaklarına vurgu yapan Kartal, "Fenerbahçe'nin bir oyun felsefesi var. 17 yaşındaki Uygar da girse oynasa sistem içinde en iyisini yapıyor. Mücadele, pozisyonlarımız var. Derbiyi kazanmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. En iyi futbolu biz oynuyoruz. Her anlamda takımın istatistikleri şu anda ligin çok üstünde. İnşallah bu maçı da 11 kişi bitiririz" değerlendirmesinde bulundu.

    KAÇAN GOLLERİ VAN GAAL'IN SÖZÜYLE ANLATTI

    Fenerbahçe'nin son maçlarda sayısız gol fırsatlardan yararlanamamasını şu anda Manchester United'ı çalıştıran Hollandalı ünlü teknik adam Lois van Gaal'ın sözüyle anlatan İsmail Kartal, "Van Gaal'ın bir sözü var. Bazen sahada her şeyi yapmak önemli ama gol atmak daha çok önemli. Futbolun her şeyi goldür. 2-3 maçtır şanssızız. Bu maç için kadro açısından bir şey söyleyemem. Her şey olabilir" ifadeleriyle derbi maçta oyuncularından patlama beklediğini ima etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
    500

    Yorumlar (16)

    sivasspormobilWeb@haberler.com:

    Şikebahçe

    7
    3
    yanıtYanıtla
    sivasspormobilWeb@haberler.com:

    Şikebahçe

    5
    2
    yanıtYanıtla
    GsmobilWeb@haberler.com:

    La şikebahçeliler adam olmuş iso çıkmış gslilerin ayağı titreyecek diyo aslanların ayakları titremez bunu bilmezmisin mal

    6
    1
    yanıtYanıtla
    yzb:

    GS. liler yenilen pehlivanın güreşe doymadığı gibi 15 senedir, yeneceğiz mahfedeceğiz şarkılarıla geliyor. . . . Sus pus olup gidiyor. . . Mehter marşıyla gelip, İzmir marşıyla dönmek gibi. . .

    1
    6
    yanıtYanıtla
    GsliMobil-IOS:

    3 sezon önce Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldırmış bi takım gelio stadınıza hala bilmem kaç senedir yenemediniz bizi diyorsunuz biraz gerçekçi olun

    5
    1
    yanıtYanıtla
    AZİZ BAHÇE:

    İsmail Kartal, herkesi kendisi gibi sanıyor galiba. Anlaşılan Arena''da onun ayakları titreyip, dizlerinin başı çözülmüş. Hakem C. Çakır''a dua etsin, C. Çakır''ın taçdan attırdığı golle maç 2-1 bitmişti. Yoksa şikeci fener fark yiyecekti TT Arena''da. Bu maçı yine C. Çakır yönetecekmiş, çok manidar. Bu maçın 40 -50 bin kişinin gördüğü taçı, görmezden gelip maçı devam ettirerek, fener lehine gol olmasına göz yuman bir hakeme verilmesi Garip ve düşündürücü. İnsanın aklına ister istemez başka şeyler geliyor. Yoksa tarla sürme işleri mi var işin içinde?? Malum, amcanız tescilli bir şikeci ve huylu huyundan vaz geçmez. Kankası Yıldırım Demirören, Azize bir kıyak yapmasın yine. .

    5
    1
    yanıtYanıtla
    ultra68:

    kartal hoca sen futboldan anlıyorsan ilk maçtaki kırmızı kartın haksız olduğunu iddaa etmezdin dile bile getirmen senin ve takımının küçüklüğünü gösterir ezikbahçeliler sizi

    5
    1
    yanıtYanıtla
    bjk:

    pazar günü tüm kalbimizle feneri destekliyoruz haydi fener yenin şunları yada en kötü berabere kalın :))

    2
    3
    yanıtYanıtla
    MUSTAFA:

    psikolojik üstünlük mü ? 6S nin son galip geldiğinde 25 yaşındaydım, dün notere gittim , kimlikteki resmimi noter bile kabul etmedi , düşünün yani o kadar psikolojik, kadın işlem yapmadı

    3
    2
    yanıtYanıtla
    haydarmobilWeb@haberler.com:

    Şikebahce kendine yer ara galatasaray sizi maf edecek

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title