Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat Basın Toplantısı Düzenledi-1

Fenerbahçe, teknik direktör Dick Advocaat ile sözleşme imzaladıAdvocaat Fenerbahçe ailesinin bir üyesi olmak mutluluk verici4-3-3 çalışmayı seviyorum, ama bu durum oyunculara bağlı. Bir süre sonra 4-4-2 daha iyi olduğunu düşünürsek, o sisteme geçerizYarın kesinlikle 4-3-3 oynayacağızBelki bir transfer olabilir, ama çok da ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorumFenerbahçe, Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, teknik direktör Dick Advocaat ile sözleşme imzaladı

Advocaat Fenerbahçe ailesinin bir üyesi olmak mutluluk verici

4-3-3 çalışmayı seviyorum, ama bu durum oyunculara bağlı. Bir süre sonra 4-4-2 daha iyi olduğunu düşünürsek, o sisteme geçeriz

Yarın kesinlikle 4-3-3 oynayacağız

Belki bir transfer olabilir, ama çok da ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum

Fenerbahçe, Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Advocaat, Fenerbahçe ailesinin bir üyesi olmak mutluluk verici dedi.

Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde 1 yıllık sözleşme imzalayan Advocaat, Gerçekten harika duygular içindeyim. Fenerbahçe ailesinin bir üyesi olmak mutluluk verici. Başkanımıza, kardeşine, yönetim kuruluna ve Hasan Çetinkaya'ya teşekkür ediyorum. Burada olmak benim için bir gurur. Ben daha önce de buraya gelmiştim. Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş'ı ve Galatasaray'ı da biliyorum. Yeni bir heyecan yakalamak, yeni bir hedef için yola çıkmak benim üzerimde bu düşünceyi hissettirdi. Şu anda da burada olmaktan çok mutluyum diye konuştu.

Takımın mücadele edeceği dizilişle ilgili bir soruya da Hollandalı teknik adam, Bir kez takımla idmana çıkma fırsatı buldum. Fenerbahçe son yıllarda ligi birinci ya da ikinci sırada bitirmiş. Demek ki iyi bir kadrosu var. Başarılı olmamız için Galatasaray ve Beşiktaş karşısında fark yaratmamız gerek, bu şansın da yüksek olduğunu düşünüyorum. 4-3-3 çalışmayı seviyorum, ama bu durum oyunculara bağlı. Oyuncuların çoğunu tanıyorum. Bir süre sonra 4-4-2 daha iyi olduğunu düşünürsek, o sisteme geçeriz. Bu, oyuncularda bitiyor. Bizim için en önemli nokta maç içinde inisiyatif alabilmemiz. Atak oynayabileceğimiz bir kadro mevcut. Herkes çalışmak, savaşmak, mücade etmek zorunda. Bunları başarırsak ve bireysel yetenekler de birleşirse başarılı oluruz yanıtını verdi.

BELKİ BİR TRANSFER OLABİLİR, AMA ÇOK DA İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Transfer konusuna da değinen Dick Advocaat, şunları söyledi

Sadece Van Persie değil takımla ilgili bir mesele. Burada önemli olan bireyler değildir. Daha 1,5 gün oldu. Transfer için yönetimle iletişim halindeyiz. İmkanları görüşüyoruz. Belki bir transfer olabilir, ama çok da ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

YARIN KESİNLİKLE 4-3-3 OYNAYACAĞIZ

Grasshopper ile yarın oynayacakları maçta 4-3-3 dizilişinde sahaya çıkacaklarını vurgulayan Hollandalı teknik adam, şöyle konuştu

Yarın biz kesinlikle 4-3-3 oynayacağız. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bir antrenmana çıkma fıorsatı buldum henüz. Risk almayacağız tabii ki. Ancak oyuncular, benim sistemimi oynamaya alışık futbolcular. Bir yerden başlamamız gerekiyor.

Bu arada Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, Sarı-lacivertli kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya eşliğinde Ülker Stadı'nı gezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dick Advocaat Fenerbahçe Çetinkaya Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title