Haberler

Fenerbahçe Taraftarını Hoşgörüyle Karşılayacağız"

Nalçacılılar Taraftar Derneği ve Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçında, rakip takımın taraftarlarını hoşgörüyle kucaklayacaklarını, centilmence takımlarına destek vereceklerini söyledi.

MUHAMMED BOZTEPE - Nalçacılılar Taraftar Derneği ve Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçında, rakip takımın taraftarlarını hoşgörüyle kucaklayacaklarını, centilmence takımlarına destek vereceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig maçları ile A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya, Hollanda ve İzlanda'yı ağırladığı maçlarda gösterdiği taraftarlık örneğiyle adından söz ettiren Nalçacılılar Taraftar Derneği ve Nalçacılılar Grubu'nun Başkanı İbrahim Apalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazreti Mevlana'nın torunu olduklarını ve ona göre davranmaları gerektiğini ifade etti.

Maçlara gelen misafir taraftarlara; "Hoş geldiniz" diye tezahürat yaptıklarını belirten Apalı, "Eskişehispor, Medicana Sivasspor, Osmanlıspor ve çoğu maçta bu davranışı sergiledik. İnşallah kalan maçlarımızda da bunu yapacağız. Ligde bu hafta Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Fenerbahçe taraftarını da hoşgörümüzle kucaklayacağız. Centilmence ve hoşgörüyle takımımıza destek vereceğiz." diye konuştu.

"Bu meşaleyi Konya'dan yaktık"

Apalı, gerçek taraftarlığın ne demek olduğunu anlatmak için herkese örnek olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Yeni stadımıza taşındıktan sonra kendimizi yenilememiz gerekiyordu. Konya ve Konya halkı buna çok müsaitti. Bu durumu projelendirmek istedik. Hoşgörü şehrine yakışır bir şekilde organize olduk. Takımımıza zarar vermemek için, stadımızdan küfrü ve taşkınlığı çıkarttık. Bu gibi taşkınlıklarda kulüpler zarar görüyor. Gerçekten takımını seven insanların bu durumu sergilememesi gerektiğini arkadaşlarımıza anlattık. Allah'a şükür oldu. İnşallah bu meşaleyi biz Konya'dan yaktık. Bu davranış, ilk önce Türkiye'ye sonra dünyaya örnek olur. İyi yolda ilerliyoruz."

"Kocaman, bizim için bir nimet"

Takımın şu an başarılı bir performans sergilediğini, kalan maçlarda da oyuncuların gerekeni yapacağına inandıklarını anlatan Apalı, "3. olarak Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Başarımızın tesadüf olmadığını herkese göstermek istiyoruz. Aykut Kocaman hocamızı çok seviyoruz. Hocamızın kariyeri tartışılmaz. Tam aklımızdaki hoca. Bizim için bulunulmayacak bir nimet. İnşallah bizi hiçbir zaman bırakmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title