Haberler

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın İsim Hakkı İçin Ülker'le El Sıkıştı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı için Ülker'le el sıkıştı. Resmi imzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.

Transferde Simon Kjaer, Şener Özbayraklı ve Fernandao'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni sezona müthiş bir takımın yanı sıra güçlü bir mali yapıyla girmek adına önemli bir adım atıyor. Sarı-Lacivertliler uzun süreli görüşmelerin ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı konusunda Ülker'le anlaşmaya vardı. Firmanın anlaşmayla birlikte kulübe yaklaşık 10 yılda 80 milyon dolar civarında bir kaynak aktarması bekleniyor.

SARACOĞLU KALACAK MI?

Bugün'de yer alan habere göre; Uzun yıllardır üstlendiği Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın isim sponsorluğundan geçtiğimiz günlerde ayrılan Ülker böylece kulüpteki katkısını futbol branşına kaydırmış olacak. Taraflar arasındaki imzalar ise yapılacak sözleşmenin kapsamıyla ilgili detaylar karara bağlandıktan sonra atılacak. Netleşmeyi bekleyen detaylardan biri stadın tam adının ne olacağı. Eski başkanlardan Şükrü Saracoğlu'nun isminin statta kalıp kalmayacağı yapılacak son görüşmelerin ardından netlik kazanacak.

FORMA REKLAMI İHTİMALİ

Öte yandan Ülker'in Sarı-Lacivertlilerin forma sponsorluğunu üstlenmesi ihtimali de bulunuyor. Bu takdirde kulübe aktarılacak paranın miktarı da artacak. Beşiktaş, yeni stadı için Vodafone ile formaya göğüs reklamını da kapsayan anlaşma ile 10 yılda 145 milyon dolar getirecek bir gelir kalemine sahip olmuştu.

HER YIL 15 MİLYON EURO

Galatasaray ise Türk Telekom ile yaptığı ve çeşitli sponsorlukları kapsayan 10 yıllık paket anlaşma ile her sene yaklaşık 15 milyon euroyu kasasına koyuyor. Fenerbahçe'nin de benzer bir paket anlaşma ile rakiplerini sollayabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Şener Özbayraklı Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

vurucu timMobil-IOS:

ÇATLAYIN ZATEN ÜLKER ARENA BASKET SAHAMIZ VAR ÜLKER ARENA STADIMIZ OLACAK KASAMIZ PARA DOLACAK ÇATLAYIIIINNNNM

13
3
yanıtYanıtla
unalmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Helal olsun ali ve murat ülkere babaları gibi yardımsever

12
3
yanıtYanıtla
ORHAN FR Mobil-IOS:

YA BU CONCON LAR FENERİN ISLERINE NE KADAR TAKUNTİLARİ VAR STAD BIZIM DEYILMI SATARİZDA KİRAYADA VERIRIZ BIZ DEVLETTEN KİRALAMADİK DAHA KIRA ŞARTNAMESINI YERINE GETİREMİYOZNUZ !!!!

9
6
yanıtYanıtla
OktayMobil-IOS:

Şu havlayanlar kendi çöplüğünüze hadi canım

6
8
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

Bidaha ülker ürünleri almak mı? tabiki alacağım :))

11
1
yanıtYanıtla
Polat kiranMobil-IOS:

ULtraslan Ulker ve Koc boykotu icin calisma baslatmis durumda.unutmasin diger Taraftarlardan kazandini fb ye gommesi mantiksiZ

1
10
yanıtYanıtla
kenan uygummobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Buravo murat ülkere futboldaki kıyanı yaptı FENERBAHÇEME. Büyük katkı sağlayacak

9
2
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Şükrü Saracoğlu kimdir hiç haberiniz var mi ???? Kendisi –devrin pek çok CHP'li diğer simaları gibi- dine hayat hakkı tanımayan, baskıcı, dayatmacı laiklik anlayışını benimsemiştir. Öyle ki, merhum Eşref Edip Fergan'ın Kara Kitap adlı eserinde(s: 52) yazdığına göre; "Otuz sene daha işi böyle sürdürebilirsek, din meselesini tamamen bertaraf etmiş oluruz" demiştir. Yine Fergan'ın belirttiğine göre, Millet meclisi kürsüsünden "din zehirdir!" diyebilecek kadar cüret ve küstahlıkta bulunabilmiştir. (Fergan, a.g.e. s: 44) Üstad Bediüzzaman da onun bu saçmalamasından bir vesileyle şöyle bahsetmektedir; "Dine ve terbiye-i Muhammediyeye zehir diyen Saraçoğlu'nu bırakıp, hakikat-ı Kur'aniyeyi güneş gibi gösteren ve nev'-i beşerin yaralarına tam tiryak olduğunu isbat eden Siracünnur ile münakaşa ederek, Nur'un o mecmuasının âhirine ilhak edilen bir risalede zayıf hadîslerin tevilleri var diye, o mecmuanın müsaderesine yardım etmek çıkmaz mı?" (Şualar s: 404 )

7
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

artık bu sene stadı Vítor Pereira, Giuliano Terraneo, aziz taraftar beraber yakarsınız. seyiciz oynanan maçta ceza alan dünyanın ilk ve tek takımı fenevbahçe

2
9
yanıtYanıtla
JUSTICE:

I LOVE ULKER. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ULKER ULKER ULKER IS HE BEST. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title