Haberler

Fenerbahçe, SPK Eski Başkanını Transfer Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Sermaye Piyasaları Kurumu'nun eski başkanı, bir dönem G.Saray'ın sermaye artış talebini reddeden Ali İhsan Karacan'ı Futbol A.Ş'de görevlendirdi.

Sermaye Piyasaları Kurumu'nun eski başkanı Ali İhsan Karacan, Fenerbahçe Futbol A.Ş'de bağımsız üye olarak görevlendirildi.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

KAP'a yapılan açıklamada, şirket yönetim kurulunda daha önce istifa eden Cengiz Solakoğlu'ndan boşalan bağımsız üyeliğe Ali İhsan Karacan'ın atandığı belirtildi.

GALATASARAY'IN SERMAYE ARTIŞ TALEBİNİ REDDETMİŞTİ

Karacan, Galatasaray'ın Ünal Aysal döneminde yaptığı sermaye artışı talebini reddetmiş, bu karar o dönem çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ali İhsan Karacan Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

fazlı taşkan:

malatyada şike arabaları hala yaşıyor türkiyede şikeyi yapan klup belli8 sıfır mac kazan şampiyon ol hakeme saat hedye et rakip takımların futbolcusuna seneye seni transfer edicez diye kandır birde fenerbabceye şikeci de sizi gidi hasnun galip cocukları

14
9
yanıtYanıtla
GOSSARLI:

NE DEMİŞLER : İŞ BİLENİN . . . . . . ADAM YATIRIMINI ÖNCEDEN YAPMIŞ. O HİZMETİNİN KARŞILIK KALMASI AZİZ BAŞKANA YAKIŞMAZDI ZATEN.

9
3
yanıtYanıtla
dogrucu:

buda azizin her yerdeki kirli ilişkilerinin bir göstergesi ALLAHTAN ülkemiz bunun ne mal oldugunu ögrendi

5
7
yanıtYanıtla
SARI:

Normal olmuş Fenerbahçe denen bilinçsiz toplulukta biyerlerde olmak ıstıyosan ülke takımlarından bırıne bıyerde zarar vermıs, yoluna taş koymuş, çelme takmış olman lazım.

5
6
yanıtYanıtla
ock:

Bu haber kesinlikle yanlış bir haber aslı astarı yok. . Ali ihsan karacan 14. 10. 1994 te göreve başlamış, 16. 10. 1997 de süresi dolduğu için görevi bırakmış. . Ünal Aysal 14. mayıs 2011 de göreve başlayıp 25 ekim 2014 te bırakıyor. . . Bu kadar art niyetli yapılan bir haber şimdi bunu da yayınlamazlar. . . Son yıllarda nedense böyle ucuz haberler arttı. . . .

5
3
yanıtYanıtla
bio:

Sarı yorumcu doğru söylersin güzel söylersin FB. nin bu adamı kadrosuna alması şık olmamamış hem de daha önce bunların acısını yaşamış bir kulüp olarak bunu yapmaması gerekirdi. . . Daha önce GS. FB. ye zarar vermiş 3 Federasyon görevlisini ödül verircesine kadro vermişti. . . Şimdi sende yapınca şık olmuyor. . .

2
5
yanıtYanıtla
recep uluğMobil-ANDROID:

inşallah batıracak

3
4
yanıtYanıtla
recep uluğMobil-ANDROID:

inşallah batıracak

3
3
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Kudurun 6s liler. Şikenin mucitleri..

1
4
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Belli oldu talebin neden red edildiği şikceciler iş başında

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title