Haberler

Fenerbahçe, Robin van Persie'yi Borsaya Bildirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Manchester United'da forma giyen Robin van Persie'nin transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşma sağladığı yıldız futbolcu Robin van Persie'nin cumartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, transferde kız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde Manchester United forması giyen Nani ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe yönetimi, İngiliz ekibinin golcüsü Robin van Persie'yi de kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulübün KAP'a yaptığı açıklamada, "Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve kulübü Manchester United ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL'DA OLMASI BEKLENİYOR

Yıldız oyuncunun transferini noktalamak üzere dün İngiltere'nin başkenti Londra'ya Fenerbahçe Sportif Direktörü Guiliano Terraneo, Van Persie ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. İngiltere'de sarı-lacivertli kulüp tarafından sağlık kontrolünden geçirilen deneyimli oyuncunun cumartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

105 MAÇTA 58 GOL

2012-2013 sezonu başında Arsenal'den Manchester United'a transfer olan Persie, yeni takımıyla çıktığı ilk sezonunda 48 maçta 30 gol atma başarısı gösterdi. 2013-2014 sezonunda ise 28 resmi maça çıkan yıldız oyuncu, rakip fileleri 18 kez havalandırdı. Deneyimli golcü, geçtiğimiz sezon ise 27 maçta 10 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (121)

Üzülmeyin:

Bakıyorum da galatasaraylılar daha bir ilgili fenerbahçenin transferlerine üzülmeyin arkadaşlar fenerbahçeyle berabere kalırsanız sevinme hakkınız doğdu:)

31
3
yanıtYanıtla
adsaddMobil-ANDROID:

messi de gelse Ronaldo da gelse fark etmez...sizde öyle bir dördüncü yildiz kuyruk acisi var ki geçmez asla.bu sene dördüncü yıldızı alsaniz ne yazar...ilkleri yapan ligin tek büyük takimi GALATASARAYDIR.biat edin ulan...

16
16
yanıtYanıtla
ooo Allah artirsin:

Lan Naniye bu adama kötü diyenler siz ne ictiniz.Yok iyi olsalarmis Manchester birakmazmis o kim oluyor ki? Fbnin de milyonlarca taraftarı var başındaki hoca çok klas transferler ortada Istanbulun ünü ortada bir de klüp zengin.Basket ve veloybol takımı en iyilerden tam bir spor kulübü.Adam da Selçuklu Fb ye gelmedi.Basket ve veloybolda da doğru transferle bu noktaya geldik sacmalamayin da tebrik edin siz de alın ki lig cossun.Ulke reklamı olsun.Milliyetci olun az şu adamın kaç takipçisi var ülke ve ligin reklamı bunlar çalışın siz de yapın canlar

7
24
yanıtYanıtla
tarafsiz:

Avrupa futbolcuyu en formda zamaninda oynatir. bizimkilerde emeklilige yakin olmayacak paralara alır sonrada ancak forma satışları patlar futbolcuda elde patlar...

20
9
yanıtYanıtla
Rvp:

Yeter azız başkan yeter Gslıler kalpten gitcek

18
7
yanıtYanıtla
wess1905:

Ne büyük takımsın GALATASARAY. . . Fenere ne adamlar aldırıyorsun büyüklüğün ve başarılarınla. . . . teşekkür edin fbliler yoksa selçukla emreyle bekirle bi ömür oynardınız puhahaha:)

11
13
yanıtYanıtla
GIDIN HADİ İŞİNİZE:

GALATASARAY TARAFTARI EZİKLİĞİNİ YINE GÖSTERDI TRANSFERLERI BIRAKTILAR PARA NERDEN GELIYOR DIYE ARAŞTIRIYORLAR HADİNİZİ BILIN FRANSIZ TAKIMI SIZIN NE HADDINIZE

13
11
yanıtYanıtla
HERKES RÜTBESİNİ VE HADDİNİ BİLECEK :

Objektif Fenerliye. Sizin ne büyüklüğünüz var ki. Ha pardon, şikede en büyük, hatta tek büyük fener. Çünkü asrın Uefa, cas ve yargıdan tescilli olan tek şikecisi. Başka da bir büyüklüğünüz yok. Şampiyonluklar desen GS önde (4 yıldız), kupa desen yanına yaklaşamazsınız, Avrupa deyince esameniz okunmaz (GS 2 kupa), seyirci sayısı ve Avrupadaki büyük takımlar sıralamasında yine açık ara GS önde. Bir de, o kupa eskidi diyor, kupa eskir mi? Fener belki de o kupayı ancak GS müzesinde görebilecek.

6
18
yanıtYanıtla
rutbeyı takarlar bı tarafına:

salaksn bılıyorsun degılmı

yanıt8
yanıt2
GERÇEK FENERLİ:

hemde ne salak nadir cinsinden

yanıt0
yanıt0
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title