Haberler

Fenerbahçe, Penaltı Sayısında Avrupa'da Zirveye Çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu karşısında bu sezon 7. penaltısını kazandı ve Avrupa'da Real Madrid ile birlikte en çok penaltı kullanan takım oldu.

Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Mersin İdman Yurdu'nu, Mehmet Topal'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler, ikinci yarıda da kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı.

DIEGO PENALTIYI KAÇIRDI

Fenerbahçe'de Diego Ribas, ilk lig golüne çok yaklaştı ancak konuk ekip kalecisi Mihaylov topu kurtarmayı başardı.

AVRUPA'DA ZİRVEYE ÇIKTI

Öte yandan Fenerbahçe, bu sezon 7. penaltısını kazanarak, Avrupa'da Real Madrid ile birlikte en çok penaltı kullanan takım oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Real Madrid Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

Sec1907Mobil-IOS:

En az Real Madrid kadar büyük takimiz anasini satayim

10
14
yanıtYanıtla
AntepMobil-IOS:

Çünkü takım hücum ediyor saldırıyor. Daha bugün Mersin İY maçında iki tane daha net penaltıyı vermedi. Bundesliga'da hakemler peynir ekmek gibi çalıyor bu pozisyonlara. FB bugün gerçekten hakkıyla aldı.

9
14
yanıtYanıtla
MaloğlumallarMobil-ANDROID:

FB' ye toplam 43 hafta penaltı calinmadigi zaman niye haber yapmiyordunuz?

11
9
yanıtYanıtla
tasoMobil-ANDROID:

Hakemler vermemek için direniyor aslında...asıl 2 penaltı verilmedi...

6
13
yanıtYanıtla
TÜRKTEN HAKEM KARDAN ADAMmobilWeb@haberler.com:

BU HAKEMLER VE ONLARIN UYDURUK PENALTILARI OLDUĞU MÜDDETCE SEZON SONUNA KADAR FENERE VERILECEK PENALTILAR YİRMİYE YAKLAŞIR

16
3
yanıtYanıtla
Evlad-ı OsmaniyemobilWeb@haberler.com:

Yorum yok haberin basligi bile yeter.

14
3
yanıtYanıtla
xyz...:

Ligde FB. ile birlikte şikeden yargılanan bir çok takım varken şike yapmadık diye namusuyla şerefiyle direnen tek takım FB. olduğu için sanki şikeci tek takım FB. miş gibi bir algı operasyonu oluşturulmaya çalışılıyor. . . Bir parelel güç spor camiasında, ferderasyonda, kulüpler birliğinde, hakem komitesinde spor kanallarında hatta kulüp takım hocalarında, yöneticilerinde, futbolcularında, spor kanallarında sporla ilgili veya ilgisiz her yerde FB. liler baskı algı oprasyonuna tabi tutulmaya çalışılıyor. . . Hatta bu kadar nasıl direniyorlar diyerek şoke olmuş durumdalar. . . Bu kadar tepki beklemiyorlardı. . . Ama unuttuklar bir şey var TC. de ulaşılamayan son kale FB. dir. . . Tarih boyunca her zaman direnmiştir. ve direnecektir. . . .

8
9
yanıtYanıtla
yzb:

Haberin başlığına bak hizaya gel. . . Gören diyecek sanki FB. haksız penaltılarla maç alıyormuş. . . Her maç verilenin iki üç misli verilmeyen penaltı var. . . . Hakemler korkudan baskıdan az bile veriyor. . . FB. yi ceza sahası içinde ancak penaltıyla durduruyorlar. . . FB. oyuncuları kadar ceza sahası içinde foul vb. hareketlere maruz takım kalan yoktur. . .

12
4
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Arkadaş şike diye diye ömrünüz geçti. Hakkıyla oynayıp kazandı maçı fenerbahçe. Bozuk plak gibi takıldınız şike şike diye. Kendi takımlarınızın başarısızlığını fenere hakaretle örtmeyin görüyoruz ne halde olduğunuzu

7
9
yanıtYanıtla
znb:

TC. ligin de şike sürecinden beri FB. ye görülmemiş bir şekilde baskı var. . Bütün spor camiası spor kanalları fb. karşıtı yayınlar yapıp algı operesyonu yapıyorlar. . . Federasyonun, hakemlerin, yöneticilerin futbolcuların taraftarların üzerinde ısrarlı bir şekilde algı operasyonu yapılıp baskı kurulmaya çalışılıyor. . . Taraftara bile şikeci damgası vurulup her türlü baskı yapılmaya çalışılıyor. . . Hatta spor kanallarında FB. li yorumcular ağzı var dili yoklardan seçiliyor. . . İki kelime konuşacak olanlarda da hemen reklam vb. şeyler diyerek baskı altına alınıyor. . daha sonra da ilişiği kesiliyor. . . Parelel çeteleşme halen devam ediyor. . . Aziz başkan parayı verip direnmekle bedlkide 2-3 misli para harcadı. . . Ama namusuyla şerefiyle direniyor. . . .

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title