Haberler

    Fenerbahçe'nin Bu Sezonki Jokeri: Alper Potuk

    Yabancı sınırlamasının bir kademe daha düşmesinden sonra Fenerbahçe'de bu sezon gözler Alper Potuk'ta olacak.

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyerek dördüncü yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'dan önce takmak isteyen Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları büyük bir dikkatle devam ediyor. Sarı lacivertlilerin en güvendiği mevkilerden olan orta sahada Diego'nun da katılması ile birlikte forma rekabeti üst seviyeye çıkmış durumda.

    Bol alternatifli merkez rotasyonu


    Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Raul Meireles, Cristian Baroni, Samuel Holmen ve Diego Ribas gibi birbirinden değerli tam 9 orta saha oyuncusuna sahip olan Fenerbahçe, Salih Uçan'ı Roma'ya göndermesine rağmen bol alternatifli bir rotasyona sahip. Peki bu 9 oyuncudan hangi 3'ü ilk 11'e daha yakın?

    Yerinin garanti olduğu düşünülen isimlerden birisi hiç kuşku yok ki Mehmet Topal, sarı lacivertli ekibe geldiğinden beri orta sahada etkin bir rol üstlenen Mehmet, kesici özelliği ile Fenerbahçe'nin hep güvendiği bir isim. Milli oyuncu geçen sezon Süper Lig'de 27 maçta oynadı, 3 gol atıp 1 asist yaptı; daha da önemlisi sarı lacivertlilerin pas istasyonunun en çok işleyen parçalarından biri oldu ve oyun kurmada sorumluluk aldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Alper Potuk Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title