Haberler

    Fenerbahçe'den 'Vatan Haini' Patlaması!

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, resmi internet sitesinden hakemleri hedef aldı, Volkan'a yapılan 'vatan haini' yakıştırmalarına cevap verdi.

    Fenerbahçe, resmi internet sitesinden hakemleri hedef aldı, Volkan'a yapılan 'Vatan Haini' yakıştırmalarına cevap verdi.

    Sarı-lacivertli kulüp, Bursaspor maçında taraftarların Volkan Demirel aleyhinde yaptığı 'Vatan Haini' tezahüratlarına sert çıktı.

    "TFF NE ZAMAN HAREKETE GEÇECEK"

    Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. Haftası'nda, 24 Kasım 2014 Pazartesi günü deplasmanda oynadığımız Bursaspor karşılaşması öncesi ve maç sırasında, milli takımın kalecisi ve kaptanımız Volkan Demirel'e karşı topluca yapılan ve dakikalarca süren, oyuncumuzu en çirkin şekilde nitelendiren ve "Vatan Haini" gibi göz ardı edilemez tezahüratlarla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullarının ne gibi bir yaptırım uygulayacağını ve bunu ne zaman hayata geçireceğini merakla beklemekteyiz.

    "MHK'NİN OFSAYT İTİRAFLARI DİKKATLE TAKİP EDİLDİ"

    Ayrıca, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in, bugün öğlen saatlerinde düzenlediği bir basın toplantısında, 1-1'lik skorla sonuçlanan Bursaspor karşılaşmasında 2 ofsayt kararının yanlış verildiğine dair ifadeleri ve hemen akabinde maçın hakeminin başarılı bir maç yönettiğine yönelik söylediği sözler tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

    Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle durdurulan ve Zekeriya Alp'in de hemfikir olduğu 2 pozisyon, bariz gol şansı içermektedir. Zekeriya Alp'in, devam ettirilmesi durumunda maçın skoruna etki edebilecek bu 2 pozisyonu ofsayt gerekçesiyle durduran hakem heyetinin hangi duygu ve düşüncelerle iyi bir maç yönettiğini düşünmesi, tarafımızın merak konusudur.

    Fenerbahçe'nin 3 puanına mal olan bu hakem hatalarıyla ilgili olarak TFF ve MHK'nin alacağı pozisyonun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (33)

    M.H.YAHŞİ:

    Volkan haklı, allah aşkına kendinizi Volkanın yerine bir koyun. Ben fanatik bir BJK''lıyım. Sonuçta Türkiye zarar görürse dahada iyi mi olur. İşte o zaman hainlik olur.

    16
    28
    yanıtYanıtla
    oguz Mobil-ANDROID:

    volkan haksiz diyelim o milli formayi giyen insana kufur edenler haklidir sizler bayraginiza bile sayginiz kalmamis sizlerin ne isi var bu ulkede

    19
    16
    yanıtYanıtla
    sonuçMobil-ANDROID:

    adamın 6 aylık bebegine küfredeceksin kedini de adam yerine koyacak sın 62 sefer milli olmuş bir oyuncuya vatan hayini diyecek sin bunu diyen taraftarların mili takıma 4 tane oyuncu verirken fenerbahçe spor kulübü olipiyatlara giden sporcuların yüzde 60 sahip her bıranş ta volkan bazıları milli takıma gelmez kem ölsem yine oynarım diyen bir oyuncu vatan hayini diyen önce kendi şahsına bakacak kim olursa olsun milli formanın altında hizmet ediyor sa bunu hak etmiyor mesut a saygı duy ilkaya saygı duy volkana yeni doğmuş çocuğu na küfret adam mısın ınız .

    12
    18
    yanıtYanıtla
    yzb:

    Sayın FB. yöneticileri madem Federasyon harekete geçmiyor, güvenlik görevini yerine getiremiyor, bundan sonra FB. li futbolcular harekete geçene kadar milli takıma göndermeyin. . . . . . FB. li oyuncular milli takımda oynamasın körler sağırlar birbirini ağırlar. . . . . . . Belki o zaman rahat olup azmazlar. . . . . .

    10
    16
    yanıtYanıtla
    KarahaydarMobil-IOS:

    Volkan vatan hainidir..

    19
    7
    yanıtYanıtla
    Enver AltanMobil-ANDROID:

    Orta ve yan hakemlere yazıklar olsun

    8
    14
    yanıtYanıtla
    Sİvaslı:

    ADAM GERÇEKTENDE VATAN HAİNİ BUNU BU KADAR ŞIMARTANLAR UTANSIN SEN KOCAMAN BİR TAKIMIN YANİ MİLLİ TAKIMIN KALECİSİSİN UTANMA ARLANMA DİYE BİRŞEY YOK MU SENDE

    18
    3
    yanıtYanıtla
    FENERASYON:

    Federasyondan harekete geçmesini bekleyenler. . Fenerbahçenin şike yaptığı her türlü (Ueafa, Cas ve mahkemelerce) belgelendiğinde de Federasyon (Fenerasyon) harekete geçmemiş, daha doğrusu işi örtbas etmişti. Oysa fener camiası hariç tüm Türk, iye ayağa kalkmıştı. Ama sizin sesiniz çıkmıyordu o Zaman. Tarafsız olması gereken TFF başkanı da seçilir seçilmez (atanmıştı aslında) ''Fenerbahçemizi'' içine düştüğü bu durumdan çıkaracağız diye beyanat veriyordu. . O Zaman fenerin işine geldiği için sesleri çıkmıyordu, şimdi fenerasyonu göreve çağırıyorlarmış. . .

    15
    5
    yanıtYanıtla
    FransizmobilWeb@haberler.com:

    Peki Size verilen beles penaltilarida titizlikle takip ediyormusunuz. Bunlar bir sonraki maca yatirim yapiyorlar. Kim senin sesi cikmiyor.iki ofsaytlami maci kazanacaktiniz isiniz gucunuz camur birakin bu isleri.

    9
    7
    yanıtYanıtla
    dogrucu:

    bu yakıştırmalar normaldir 1926 da fb nin başkanlarından biriside vatana ihanetten idam edilmiş ekmegindenmidir suyundanmıdır bilinmez istanbulu işgal eden ingiliz gemilerinin şerefine turnuva düzenleyen yine bu takım yani herşey normal

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title