Haberler

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım: Eğer Yeniden Başkan Olursam, Yarın Akşamdan İtibaren Herkese...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan seçilmesi halinde yarın akşamdan itibaren herkesten hesap soracağını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan seçilmesi halinde yarın akşamdan itibaren herkesten hesap soracağını söyledi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu toplantısında konuşan Yıldırım, sarı lacivertli kulüpte 1990 yılında başlayan yöneticilik geçmişini ve kulübün o zamanki tesislerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Ben Fenerbahçe'yi böyle aldım. 17 sene sonra Fenerbahçe şimdi böyle. Ben ve arkadaşlarım ömrümüzün sonuna kadar bunlarla övüneceğiz. Tüm yaptıklarımızı Fenerbahçe'yi sevdiğimiz için yaptık. Biz o 25 milyondan biriyiz. Ama biz ayrıcalıklı Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe için esirgemeden canının verecek insanlarız" dedi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın 3 Temmuz sürecinde hastanede yatarken kendisini ziyaret ettiğini ve "Bu şike davası değil, komplodur" dediğini belirten Aziz Yıldırım, "Tüm Fenerbahçeliler 3 Temmuz'da birlik ve beraberlik içindeydik. Bunu yaratanlar biziz, 'Son sözümüz Fenerbahçe'dir' diyenler biziz. Demokrasi güzel bir şey ama anlayanlar için. Eğer demokrasinin ne olduğunu bilmeden kendi menfaatleriniz için yorumlar yaparsanız, oradan size yeni eleştireler geleceği de aşikardır. Beni tehdit ediyorsunuz. Ben öyle bir babanın oğluyum ki, beni kimse tehdit edemez. Benim damarımdaki kan, başka kan. Her gecenin sabahı olmaz, bunu da biliyorum. Bugüne kadar sabrettim. Her türlü hakareti yaptılar, yaptınız. Bir gün cevap vermedim, ama bundan sonra cevap vereceğim. Eğer yeniden başkan olursam yarın akşamdan itibaren herkese hesap soracağım. Bunu bilin" diye konuştu..

"ALİ KOÇ BANA SÖZ VERDİ, BEN GÖREVİ BIRAKINCA O ADAY OLACAK"

Görevi bıraktığı gün, eski yöneticilerden Ali Koç'un başkanlığa aday olacağını da açıklayan Başkan Aziz Yıldırım, " Ali Koç'la geçen hafta cumartesi gününden beri görüştük. Benden sonra buraya kimin başkan olacağı çok önemli. Benden sonra çapulcular olursa yandık. Bunun için Ali Koç'a rica ettik. Ali benim kardeşim

gibi. Biraz iş yoğunluğundan görüşmeyelim 2-3 ay, hemen 'araları yok' diye yazıyorlar. Ali Koç bana söz verdi, ben görevi bırakınca o aday olacak. O kongrede de burada ben bizzat olacağım" ifadesini kullandı.

"FENERBAHÇE ÜLKER İSMİNDEN ÜLKER AYRILIYOR, SENEYE FENERBAHÇE OLARAK DEVAM EDECEĞİZ"

Aziz Yıldırım, erkek basketbol takımın sponsoru Ülker'le gelecek sezon ayrılacaklarını da açıklayarak, şunları söyledi:

"Ülker grubuna teşekkür ediyorum. Allah razı olsun Ülker'den ve Murat Ülker'den. Hapisten çıktıktan sonra iki sene daha devam ettirdik. Mahkeme bitseydi, bırakacaktık. Benim dönemime kadar uzattık. Biz de sözümüzü tutma mecburiyetindeyiz. Fenerbahçe Ülker isminden Ülker ayrılıyor, seneye Fenerbahçe olarak devam edeceğiz."

"YA AYKUT'U GÖNDERECEKTİM, YA ALEX'İ. BEN BÖYLE TAVIR KOYDUM"

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza ile ilgili de Yıldırım, şunları söyledi:

"Sözleşmesi bittiğinde Herta Berlin'le bir anlaşma yapmış, onun üzerine çıktık ve anlaştık. Aykut hoca geldi. Aykut gelirken, 'Ben bununla yapamayacağım, çare bulun' dedi. 'Bir şey yapamayız' dedim. Araya girenler oldu, zoraki gittik. En son Kasımpaşa maçı. Kardeşim maçtan sonra 'Acele gel Aykut istifa ediyor' dedi. Hoca, ağzına geleni söyledi Alex'e. Sabah, Alex'i kadro dışı bırakmış. ya Aykut'u gönderecektim, ya Alex'i. Ben böyle tavır koydum. UEFA için imza lazımdı, biz hapisteyken onu bile imzalamadı. Sahadaki Alex'i hepiniz seviyorsunuz, Nobre ve Cristian'la konuşun Alex'i."

Diğer başkan adayı Hulusi Belgü'ye de seslenen Başkan Aziz Yıldırım, "Şeref sözü veriyorum, eğer kulübe 100 milyon dolar teminat mektubu verirsen adaylıktan

hemen çekileceğim. 5 sene içinde de takımı Avrupa şampiyonu yaparsan, genel kurul üyelerinden söz alıp 100 milyon dolarını ödeyeceğiz. Teklifim geçerli Hulusi Bey. Getirin teminat mektubunu hemen çekileyim adaylıktan" şeklinde konuştu.

Yıldırım ayrıca, Kenen Evren Lisesi'yle ilgili haklarını mahkemeye taşıyacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, eski teknik direktörleri Ersun Yanal'ın istifasından sonra çıkan ses kaydıyla ilgili, "Kötü bir şey yok. Kendileri çektirmiş. Ben 'görüntüleri yayınlayın' dedim ama tape gibi yayınlamışlar. Tapeyi ben yapmadım" dedi.

Yıldırım, artık tribünlere tüm taraftar gruplarını alacaklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Aziz Yıldırım, "Demokrasiye inanmasam kulübü halka açmazdım" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aziz Yıldırım Murat Ülker Ali Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title