Haberler

Mahmut Uslu: Kaçan Golden Rahatsızlık Duydum

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray-Gençlerbirliği maçında büyük tartışmalara yol açan gol için, "Ben kaçan golden rahatsızlık duydum" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"ÜZERİMİZE GELİNMEYE ÇALIŞIYOR"

Fenerbahçe üzerinde bir baskı yaratıldığını kaydeden Uslu, "Böyle bir algı yaratılarak bizim üzerimize gelinmeye çalışılıyor. Biz her şeyin sportif olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ama insanlar bunu değişik yöntemlerle ve eskiden kalan alışkanlıkları devam ettirerek yaptırıyorlar. Ben bu kadar söyleyeyim, yorumcular devam etsin" dedi.

"ŞİKEYİ Mİ İMA EDİYORSUNUZ"

Bu sözler üzerine Uslu'ya, "Galatasaray-Gençlerbirliği maçında bir şike olduğunu mu ima ediyorsunuz?" sorusu yöneltildi ve yanıt şöyle oldu: "Ben ima etmiyorum. Ben Gençlerbirliği Kulübü Başkanı'nın konuşması ve ardından olan olayları ve gazetelerde çıkan yazılarla yorum yapıyorum. Ben hiçbir şeyi ima etmiyorum. İma etmeme gerek yok, söylerim. Siz beni tanıyorsunuz, ben eldivenli konuşan bir insan değilim. Bunlar çok tehlikeli şeyler. Ama yansıyor. Her yere yansıyor bu. Herkesin dikkat etmesi lazım. Oyuncuların dikkat etmesi lazım. Biz şampiyon olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ama olaylar sportif olaylar değil artık. Biraz daha dikkat etmek lazım. Bugün çıkan gazete de dahil olmak üzere. Bunlar yanlış şeyler..."

"GOLDEN RAHATSIZLIK DUYDUNUZ MU?"

"Ferhat'ın yediği golden bir rahatsızlık duydunuz mu ve İlhan Cavcav'ın açıklamalarını normal karşılıyor musunuz?" şeklindeki soruları da yanıtlayan Uslu, "Ben kaçan golden rahatsızlık duydum. Ben o konuda yorum yapmam. Vuramadı, vursa belki gol olabilirdi. O da önemli değil... Benim anlatmak istediğim bambaşka.

"YAŞINA HÜRMETEN BU KONULARA GİRMİYORUZ"

Bu sportif olayın dışında bir şeyler oluyor, bunların bitmesi lazım. Federasyonun ve kamu kuruluşlarının dikkat etmesi lazım, bizle ilgili. Diğer konu ise, oy birliği ile seçilmiş bir başkan. Yaşına hürmeten biz bu konulara girmiyoruz, ama yanlış yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bilemem ama sonuçta bu konularda herhangi bir şekilde bir yorum yapamam" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Galatasaray Mahmut Uslu Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

ali veli:

Siz önce tac çizgisini 15 cm geçen toptan attığınız gölü bir düşünün. . .

8
6
yanıtYanıtla
taraflı:

sen aklın sıra gene ortaya pislik bulaştırıyorsun fakat kendiniz boğazınıza kadar pisliğin içindesiniz tescilli şikeciler, demogoji yapma ne söylemek istiyorsan net söyle , her mikrofonu uzatana gs lafını söylemeden edemiyorsun

7
5
yanıtYanıtla
zafer:

dün akşam yine şike bahçe kaldığı yerden devam etti

7
5
yanıtYanıtla
Aslan aslan:

Lan bu fener şer çeteleri yine sallıyor tc başka işi yokmu millet yafener ya akp diye uyutuluyor insanlar evine ekmek götürmek için uğraşıyor işsizlik sonyılların rekorunu kırıyor başka işimiz yok fener şöylededi partiyönetecileri böylededi bu mllet enayiya uyutta uyut. Tc milleti uyanın artık bunların amacı gündem değiştirmek

8
3
yanıtYanıtla
iimisMobil-ANDROID:

bizde dun verilmeyen penalti, hafta ici sayilmayan golden, atilmayan canerdenrahatsiziz sayin uslu

5
4
yanıtYanıtla
SALİH:

Mersin kalecisi için de birkaç cümle bekliyorum. çekinmeyin hadi konuşun yoksa roman havası mı çalsak. kıvırmalar kolaylaşsın hani.

6
3
yanıtYanıtla
HendrixmobilWeb@haberler.com:

1993 de yaptığı gibi bu sefer başka bi ankara takımıyla yaptı şikeyi cincon

3
5
yanıtYanıtla
gölge:

bu gs lileri ne bukadar rahatsız ettiki her ortamda kendilerini aklamaya calışıyorlar ama yöneticiler susyor kacıoyorlar sorulardan şaibe var kardeşim en başından beri kutsal ittifak var

5
3
yanıtYanıtla
BU OYUNU KİRLETENLER GİTSİN !!!:

Bir türk insanı olarak Fenerbahçenin şike yapan yöneticilerinin hala Fenerbahçe yönetiminde çalışması gerçekten vahim bi durum.

4
4
yanıtYanıtla
ali ak:

fenerbahçeyi kirlettiğiniz yetmiyormuş gibi şimdi diliniz her tarafa dönüyor. bence siz gidin işinize bakın yeter yahu futbolun sizden çektiği

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title