Haberler

Fenerbahçe, Josef de Souza ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Josef de Souza, kulübün Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve futbol takımı sportif direktör Giuliano Terraneo'nun da hazır bulunduğu törende kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imza attı.

İmza töreninde konuşan Giuliano Terraneo, Josef de Souza gibi bir oyuncuyu takımda görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Oyuncuyu buraya getirmek bizim için belli bir zaman aldı. Böyle büyük bir oyuncu, bizimle beraber olduğu için çok mutluyum. Teknik heyetimizin çok fazlasıyla istediği bir oyuncuydu. Josef de Souza'yı aramızda görmekten çok mutluyuz. Bizim için onun transferinin başarı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Terraneo, şu ana kadar yaptıkları çalışmaların başarılı olduğunu vurgulayarak "Geleceğe yönelik planımız iyi bir şekilde yürüdü. Bundan sonra işleyiş ve akış için çalışmalar yürüteceğiz. Oyunculara ve hocalarımıza yardım edeceğiz. Ben bundan sonra bunu yapmaya çalışacağım. Buraya getirdiğimiz oyuncular çok kıymetli, sıradan oyuncular getirmedik" ifadelerini kullandı.

"Alex de Souza gelmemi söyledi"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Josef de Souza ise takımın eski oyuncularından Alex de Souza ile konuştuğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Fenerbahçe için büyük işler yapmış, çok sayıda insanın idol olarak gördüğü bir isim Alex de Souza, bana Fenerbahçe'yle ilgili harika bilgiler verdi. Fenerbahçe'ye kesinlikle gelmemi söyledi. Övgü dolu sözler kullandı. Bana 'Eğer transferin gerçekleşirse senin için büyük bir adım olur' dedi. Ben de gerçekten buraya gelmeyi kesinlikle kafama koydum. Burada olmaktan çok mutluyum. Umarım başarıya ulaşabiliriz."

Daha önce sarı-lacivertli takımda çok sayıda arkadaşının görev aldığını belirten Brezilyalı oyuncu, "Arkadaşlarımdan Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu dinledim. Eminim ki Fenerbahçe tercihi benim için çok güzel bir seçim oldu. Umarım Fenerbahçe'nin kupalar kazanmasına yardımcı olurum" diye konuştu.

Porto'da Pereira ile çalıştıkları dönemde defansif orta saha olarak görev yaptığını aktaran Josef de Souza, "Sao Paulo'da ise daha fazla hücuma katkıda bulunuyor, daha önde oynuyordum. Hocamız beni nerede oynatacağına karar verecek. Ben bu konuda rahatım, hocamız ne karar verirse saygı duyacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni transfer, takıma faydalı olmaya çalışacağını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Porto'da oynarken başarılı olmadığım bir dönem yaşadım. O zaman şu anda Manchester City forması giyen Fernando ilk 11'de oynuyordu. Hocamız tercihini ondan yana kullanıyordu. Ben dışarıda kalıyordum. Brezilya'ya gitmek istedim ama Pereira beni bırakmak istemedi. Brezilya'ya dönerek kendimi bulmak istiyordum. O nedenle ülkeme döndüm. Ancak hocamız kalitemi ve potansiyelimi bildiği için benimle tekrar çalışmak istedi ve beni buraya getirdi."

Brezilyalı oyuncu, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri'ni çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Topuk Yaylası Fenerbahçe Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title