Haberler

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e 1.5 Milyon Euro Garanti Maaş Teklif Edecek

Güncelleme:

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'e 1.5 milyon Euro'luk 2+1 yıllık teklif yapacak. Tecrübeli oyuncunun bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Trabzonspor maçında alınan 4-0'lık galibiyet sonrasında Fenerbahçe'de sözleşme yenileme görüşmeleri başlıyor. İlk görüşme bugün Aziz Yıldırım ile Gökhan Gönül arasında olacak. Hasan Çetinkaya, geçen hafta Yıldırım adına görüşmeye davet ettiği Gönül'e görüşmeye yalnız başına gelmesini söylemişti. Başkanın kesinlikle bu görüşmede menajerini görmek istemediğini söylemişti. Gönül'ün de bugünki görüşmeye menajeri Ahmet Bulut olmadan gelme kararı aldığı bildirildi.

1.5 MİLYON EURO GARANTİ MAAŞ

Menajeri Bulut'un, "Gökhan'ı yalnız göndermeyeceğim" demesine rağmen tecrübeli oyuncunun aldığı bu kararın Fenerbahçe'de kalmak için önemli bir adım olduğu bildirildi. Yıldırım, Gönül için kulübün avukatlarına bir sözleşme hazırlattı. 2 artı 1 yıllık olan bu sözleşmede Gökhan'a 1.5 milyon Euro garanti para teklifi yer alıyor. Ayrıca 500 bin Euro'yu geçmeyecek şekilde galibiyet geldikçe maç başı ücret teklifi yapılacak. Gönül'ün sözleşmesinde ayrıca Türkiye Ligi şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi içinde primler yer alacak. Hepsi bir araya geldiğinde Gönül'e şu anda kazandığı rakam başarı geldikçe teklif edilmiş olacak.

Gönül'ün sözleşme yenilemeye evet demeye hazır olduğu ise gelen haberler arasında.

Kaynak: Fotospor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (3)

Shpongle:

Gökhan Gönül''de doping çıktı . Hala bu çocuk nasıl futbol oynuyor . Cezası 1 sene men . ŞİKEBAHÇE bunun altında kalacaksın .

6
44
yanıtYanıtla
TECE:

Aziz Yıldırım algı operasyonu yapıyor . Çocukları karısıyla Gökhan Gönül . Mutlu aile tablosu . Gökhan Gönül doping çıktığı için ceza almadı . Oynadığı maçlar da Fb hükmen yeniktir . Hala oynadığı için gerçekten yüzsüz ve karektersiz bir kimsedir Gökhan Gönül . Devlet artık harekete geçsin . Mızrak çuvala sığmıyor .

3
10
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 7. 500 İhlas Suresini oku, Mümin bir Müslüman olmanın verdiği mutlulukla dünya hayatını yaşa.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title