Haberler

Fenerbahçe - Feyenoord Maçı Hangi Kanalda?

Güncelleme:

Fenerbahçe - Feyenoord maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Feyenoord maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Feyenoord karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe - Feyenoord maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Feyenoord maçını İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek. İşte Fenerbahçe - Feyenoord maçının detayları...

Fenerbahçe - Feyenoord maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Feyenoord maçı ne zaman? Fenerbahçe - Feyenoord maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Feyenoord maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Feyenoord maçı ile ilgili tüm detaylar haberler.com'da. Fenerbahçe - Feyenoord maçına sayılı saatler kaldı. Futbolseverler Fenerbahçe - Feyenoord maçının hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Feyenoord-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Feijenoord Stadyumu'nda Feyenoord ile bugün 21.00'de karşı karşıya gelecek. Feyenoord-Fenerbahçe maçı bugün saat 21.00'den itibaren TRT1 kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Fenerbahçe, ilk maçı kazandığı için Feyenoord'a tek farkla kaybetse bile tur atlayacak. Fenerbahçe, iki farklı durum karşısında grubun diğer maçında İngiliz temsilcisi Manchester United'ın, Ukrayna deplasmanında Zorya'ya kaybetmesini bekleyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Feyenoord: Jones, Karsdorp, Botteghin, Heijden, Nelom, El Ahmadi, Kuyt, Vilhena, Toornstra, Jorgensen, Elia

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Alper, Josef, Lens, Van Persie, Sow

TAKIMINA GÜVENİYORUM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, yarın Feyenoord'la oynayacakları mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. Advocaat, yarın kendilerine 1 farklı yenilginin bile yeteceğinin belirtilmesi üzerine Ukrayna'da oynanacak Zorya-Fenerbahçe maçını hatırlatarak, Bence Manchester United Ukrayna'da kaybedecek. Feyenoord ve Fenerbahçe bence gruptan çıkacak. Bu hala mümkün. İki teknik adam da kazanmak için takımlarını sahaya çıkaracaktır diye konuştu.

Hollandalı çalıştırıcı, şu anda grupta 10 puanda olduklarını fakat bunun gruptan çıkmak için şu an kendilerine yeterli olmadığını dile getirerek, Son maça geldiğinizde normalde 10 puan size yeter ancak şu anda böyle bir şey yok. Çok önemli bir maç olacak. Fenerbahçe'de Feyenoord'da Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyor. İlgi çekici bir maç bizi bekliyor. Takımıma çok güveniyorum dedi.

Tecrübeli teknik direktör, son 8-9 maçtır iyi durumda olduklarını vurgulayarak, Göreve ilk geldiğimizde futbolcularımız fiziksel anlamda kendilerini iyi hissetmediklerini söylediler. Benden önceki 4 haftada antrenmanlarda çalışmalarının iyi olmadığını belirttiler. Bu yüzden bir hoca değişikliği ihtiyacı da doğdu. Bunun üzerine çalışmalar yaptık. Zaman geçtikçe de meyvelerini aldık. Son zamanlarda zor maçlar oynadık ve fiziksel anlamda iyi işler yaptık ifadelerini kullandı.

Ligin başında aldıkları sonuçların kendilerinde baskı oluşturduğunu belirten Advocaat, İlk 3 maçın ikisi kendi sahamızdaydı ve sadece 1 puan aldık. Sonra her karşılaşmada hep iyi sonuçlar almak zorunda kaldık. Bu da bizde fazlasıyla baskı oluşturdu. Futbolcularımda bir yerlerim ağrıyor şikayeti oluyor. Umarım yarın neler yapabileceklerini gösterirler. Dinlenmeye de ihtiyaçları var diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu ve bu takımda çalışmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, yarın sahaya en iyi takımıyla çıkacağını vurgulayarak, Böyle maçlarda değişiklikler yapınca daha sonra 'keşke yapmasaydım' diyorsunuz. Feyenoord karşısına çok güçlü bir takımla çıkacağımızı söyleyebilirim dedi.
Futbolcusu Robin van Persie'yi dinlendirme düşüncesinin olmadığını ekleyen Advocaat, Van Persie burada büyük bir mutlulukla oynuyor. Onun kalitesini göstermesini sağlayıp bunu iyi kullanmalıyız diye konuştu.

Bu arada Advocaat, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Dinamo Kiev-Beşiktaş ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga-Fenerbahçe maçındaki hakem hatalarıyla ilgili soruları yanıtlamadı.

KARŞILAŞMAYA İSPANYOL HAKEM

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin A Grubu'nda deplasmanda Hollanda ekibi Feyenoord ile oynayacağı maçı, İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan (fotoğrafta) yönetecek.

Rotterdam kentindeki Feijenoord Stadı'nda TSİ 21.00 başlayacak karşılaşmada düdük çalacak Borbalan'ın yardımcılıklarını Roberto Alonso ve Raul Cabanero yapacak. Angel Nevado Rodriguez'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Javier Estrada ve Juan Martinez Munuera üstlenecek.

FENERBAHÇE - FEYENOORD MAÇI

Manchester United iddiası kalmayan Zorya'ya yenilmezse 2. tura çıkacak. Bu sonuçta Feyenoord'un tur atlaması için Fenerbahçe'yi 2 farklı yenmesi gerekecek. İngiliz temsilcisinin Ukrayna deplasmanında kaybetmesi durumunda ise Feyenoord'a tek farklı galibiyet bile yeterli olacak. Bu durumda Fenerbahçe grup lideri, Feyenoord ise ikinci olarak üst tura çıkan ekipler olacak.

FENERBAHÇE - FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Feyenoord Stadı'nda TSİ 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan David Fernandez Borbalan yönetecek. Feyenoord-Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

ÜÇLÜ AVERAJA KALABİLİR

Grupta turu geçen takımları son hafta maçlarını sonuçlarına göre üçlü averaj belirleyebilir. Manchester United, Zorya'yla berabere kalır, Feyenoord da Fenerbahçe'yi yenerse 3 takımın da puan durumu eşit olacak. Fenerbahçe, bu durumda Feyenoord'a iki farklı kaybetmezse grubu 2. sırada tamamlayacak. Sarı-lacivertlilerin üçlü averaj durumunda grup liderliği şansı bulunmuyor.

FENERBAHÇE - A GRUBU PUAN DURUMU

A Grubu'nda son hafta maçları öncesi puan durumu şu şekilde oluştu:

Takımlar O G B M A Y Av P
1- Fenerbahçe 5 3 1 1 7 6 1 10
2- Manchester United 5 3 0 2 10 4 6 9
3- Feyenoord 5 2 1 1 3 6 -3 7
4- Zorya 5 0 2 3 2 6 -4 2

FEYENOORD VE FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Feyenoord'la deplasmanda yapacakları maç öncesi, iki takımın da gruptan çıkacağına inandığını söyledi.

FENERBAHÇE HOLLANDA'DA TUR PEŞİNDE

Grupta 10 puanla son haftaya lider giren ve rakibinin 3 puan önünde bulunan Fenerbahçe, ilk maçı 1-0 kazandığı için Feyenoord'a tek farkla kaybetse bile tur atlayacak. Sarı-lacivertliler, Hollanda'da iki farklı yenilmesi durumunda ise grubun diğer maçında İngiliz temsilcisi Manchester United'ın, Ukrayna deplasmanında Zorya'ya kaybetmesini bekleyecek.

Manchester United iddiası kalmayan Zorya'ya yenilmezse 2. tura çıkacak. Bu sonuçta Feyenoord'un tur atlaması için Fenerbahçe'yi 2 farklı yenmesi gerekecek. İngiliz temsilcisinin Ukrayna deplasmanında kaybetmesi durumunda ise Feyenoord'a tek farklı galibiyet bile yeterli olacak. Bu durumda Fenerbahçe grup lideri, Feyenoord ise ikinci olarak üst tura çıkan ekipler olacak.

FEYENOORD TEKNİK DİREKTÖRÜ: 2 FARKLA YENMEMİZ GEREK

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yarın UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında konuk edeceği Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Van Bronckhorst, Manchester United'ın Ukrayna'da Zorya ile oynayacağı maçın sonucunu beklemeden kendilerine yeten skoru Fenerbahçe karşısında almak istediklerini belirterek, İki farkla yenmemiz gerekecek. Bu iki farkı kendimize ödev edindik. Zor bir grupta olduğumuzu biliyorduk. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Fenerbahçe veya Manchester United'tan hangisinin tur atlayacağı bizim için önemli değil. Önemli olan bizim tur atlamamız. Ödevimizi çalıştık. Manchester United maçının skoru ne olursa olsun biz iki farkı almaya çalışacağız dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve yardımcı antrenör Mario Been'i iyi tanıdığını aktaran Van Bronckhorst, Been'i tanıyorum. En güzeli, arkadaş olanların daha sonra rakip olması. Onları yeneceğiz. Onlar Feyenoord'u çok iyi tanıyor olabilir ama sonucu futbolcular belirleyecek. Fenerbahçe'yi canlı izlemedim ama analizlerimizi iyi yaptık ifadelerini kullandı.
Biraz sizde korku ve endişe görüyoruz yarın ki maçlar ilgi. Ne söylersiniz sorusuna ise teknik adam, İyi bir soru. Korkum kesinlikle yok. Takımıma çok güveniyorum yanıtını verdi.

ÖZEL BİR MAÇ OLACAK

Feyenoord'un kaptanı ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kuyt, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında yarın konuk edecekleri Fenerbahçe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Tek farklı galibiyetin Manchester United'ın Ukrayna'da Zorya karşısında kaybetmemesi durumunda işlerine yaramayacağını belirten Kuyt, Maçta bir seçeneğimiz var, iki farkla kazanmamız lazım. Çünkü Manchester United maçından gelecek skoru bilmiyoruz. Yenmeye çalışacağız dedi.

Fenerbahçe'yi iyi tanıdığını dile getiren Kuyt, İstanbul'daki ilk maç benim için özeldi, yarın da özel bir maç olacak. Çok heyecanlıyım. Fenerbahçe'nin grubu geçerse kupada şansının olduğunu düşünüyorum. İki takımın da üst tura yükselmesi iyi olur ama bu çok zor bir ihtimal. Herkes Fenerbahçe'ye sevgimi biliyor. Olur da Fenerbahçe yenilirse o zaman onların Türkiye'de başarılı olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kendi liginde başarılı olma konusunda isteğini de biliyorum diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'de 3 yıl forma giydiği dönemde çok şey öğrendiğini vurgulayarak, Türkiye'de maçların kalitesinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu beni daha da güçlendirdi. Hollandalı futbolcuların yanı sıra Türk futbolcuların da çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Dick Advocaat'ın onlara verdiği gelişmeyi de görmezden gelemeyiz. Advocaat'la Fenerbahçe çok daha güçlü oldu ifadelerini kullandı.

ROTTERDAM'DA FENERBAHÇE HEYECANI

Gruptan çıkmak için Feyenoord deplasmanında son mücadelesini yapacak olan Fenerbahçe'yi taraftarları Rotterdam'da da yalnız bırakmayacak. 45 bin Türk'ün yaşadığı Rotterdam'da yarın oynanacak Feyenoord-Fenerbahçe maçı heyecanı için geri sayım başlarken Türkiye'den ve Hollanda'ya yakın çevrelerden Rotterdam'a akın eden Sarı-lacivertli taraftarlar şehri karnaval yerine çevirdi. Tur için beraberlik yeterken, taraftarlar maçı kazanacaklarına inanıyorlar.

Feyenoord, Hollanda'nın ikinci büyük kenti olan Rotterdam'ın bir kulübü. Maçlarını 52 bin kişilik Fijenoord Stadı'nda oynayan Hollanda ekibinin kadrosunda geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt da bulunuyor. İsmini Rott nehrinden alan Rotterdam Hollanda'nın nüfus olarak Amsterdam'dan sonra ikinci büyük kenti olmasına rağmen yüz ölçümü olarak en büyük şehridir. Avrupa'nın en büyük limanını bünyesinde barındıran şehir, kıtanın ticaretinde önemli bir yer alıyor. Yaklaşık 600 bin nüfusa sahip olan Rotterdam'da 50 bin civarında Türk yaşıyor.



Kaynak: Haberler.com / Gündem

Manchester United Dick Advocaat Fenerbahçe Feyenoord Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title