Haberler

Fenerbahçe, Erciyesspor Maçına Hazır

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yarın sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların, top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptığı bildirildi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yarın sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların, top kapma ve pas çalışmalarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptığı bildirildi.

Sakatlıkları bulunan futbolculardan Emmanuel Emenike'nin takımdan ayrı özel program dahilinde idman yaptığı belirtildi. Emre Belözoğlu'nun ise antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı, ikinci bölümünde ise özel program dahilinde antrenman yaptığı kaydedildi.

Sarı-lacivertli takımda Emre ve Emenike maçın kamp kadrosunda yer almadı.

Kaynak: AA / Spor

Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title