Haberler

    Fenerbahçe'den Mehmet Ekici Atağı

    Güncelleme:

    Diego transferiyle sezonu açan Fenerbahçe, yeni bombaları patlatlamaya hazırlanıyor.

    Transfer çalışmalarını çok sıkı yürüten ve Diego Ribas bombasıyla adından söz ettiren Fenerbahçe, yeni isimleri takviye etmenin planlarını yapıyor.

    DİEGO'DAN SONRA EKİCİ

    Diego’nun transferiyle orta alanın gücüne güç katan Sarı-Lacivertliler, yine bu bölge için çalışıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdüren idarecilerin, Werder Bremen’in 24 yaşındaki yıldızı Mehmet Ekici’yle temasa geçtiği öğrenildi. Güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin özellikle bu oyuncuda ısrarcı olacağı kaydedildi. Bu sezon sakatlığı nedeniyle Bundesliga’da fazla forma şansı bulamayan Mehmet, A Milli Takım’ın da son dönemde vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    1.8 MİLYON EURO KAZANIYOR

    Kasık sakatlığı geçmesine rağmen sezon boyunca beklentilerin uzağında kalan Mehmet, forma giydiği 12 maçta bir kez rakip fileleri havalandırdı. Bremen’le 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Alman ekibinin gözden çıkardığı genç yıldız, yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Mehmet’le Fenerbahçe’nin dışında birçok Avrupa kulübünün de ilgilendiği belirtiliyor.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Ekici Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    BiciciLuiz31ardaa@hotmail.eu:

    Sallama transfer sezonu acildi. Kac genc altyapidan markasini tescilleyebildi süper ligde fenerbahceden...? Semih ergül gibi daha fazla genc yerliler entegre edilmeli. Türkiye ligi masallah gurbetciler icin acil cikis kapisina dönüyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title