Haberler

    Fenerbahçe'den 10 Numara Takviye

    Luan Guilherme harekatı.

    Luan Guilherme harekatı.

    Fenerbahçe, maliyeti uygun olmak koşulu ile kadrosunu bir on numara ile takviye edecek. Hakim Ziyech çok istendi ama Twente en son 15 milyon euro fiyat çekince geri adım atıldı. Juan Quintero, Youness Belhanda ve Marco Fabian gibi isimlerle ilgili çalışmalardan ise bir sonuç çıkmadı. Yelpaze genişletilirken, bazı menajerlerden yeni isimler istendi. En cazip teklif Marco Kırdemir'den geldi. Kırdemir, sarı-lacivertli yönetime Türkiye temsilciliğini yaptığı Gremio'nun 23 yaşındaki yıldızı Luan Guilherme'yi önerdi.

    Kırdemir, sol kanat, forvet ve forvet arkası oynayabilen 23 yaşındaki oyuncuyu satın almalarının imkansız olduğunu ancak 2-2.5 milyon euro arasında bir bedelle Gremio'yu kiralama konusunda ikna edebileceğini yönetime iletti. Başkan Aziz Yıldırım onay verirse, Brezilya'nın Rio Olimpiyatları kadrosunda yer alan Luan için harekete geçilecek. Gremio, Liverpool'un Luan için yaptığı teklifi reddetmişti. 14 lig maçında 5 gol atıp 2 asist yapan Luan'ın adı Barcelona ile de anılıyor.

    ADA'DAN 'CHADLi' iDDiASI

    F.Bahçe'nin on numara transferi hakkında bir iddia da Ada'dan geldi. TalkSport, Swansea'ye gideceği konuşulan Fas asıllı Belçikalı oyuncu Nacer Chadli için sarı-lacivertlilerin Tottenham ile temas kurduğunu duyurdu

    Kaynak: Fotomaç

    .

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Marco Kırdemir Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title