Haberler

Fenerbahçe'de Liderlik Hesapları

Ezeli rakiplerinin bu hafta puan kaybedeceğini düşünen sarı-lacivertliler Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak zirveye çıkmak istiyor Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

Ezeli rakiplerinin bu hafta puan kaybedeceğini düşünen sarı-lacivertliler Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak zirveye çıkmak istiyor

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Haftaya, 67 puanlı lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde giren sarı-lacivertli ekip, seyircisi önünde çıkacağı mücadeleyi 3 puanla geçerek,

zirve yarışında iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Sarı-Lacivertliler bir yandan ise Galatasaray ve Beşiktaş'ın deplasmanda oynayacak olmalarını hesaba katarak lider olma umuduyla da sahaya çıkacak.

Kadıköy'de üst üste çıktığı son 4 maçı da kazanan Fenerbahçe, Erciyes engeline de takılmadan 3 puan alıp hafta sonundaki maçları beklemeye başlayacak.

WEBO MU EMENİKE Mİ ?

Teknik direktör İsmail Kartal'ın Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında orta saha ve forvet için tereddütleri var. Kaptan Emre'nin durumu iyi ise oynayacak, yoksa Meireles görev yapacak. Forvette ise Webo ve Emenike arasında tercihler yapan Kartal'ın bu maçta oynatacağı golcüyü hafta sonu Mersin deplasmanında yedeğe çekeceği ve oyuncularından birini güçlü tutmayı planladığı öğrenildi.

Muhtemel 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu (Meireles), Sow, Diego, Alper Potuk ve Webo (Emenike)

SARI KART ALARMA HAFTALARDIR SÜRÜYOR

Sarı-lacivertli takımda Erciyes maçı öncesinde 10 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

3'er kartları bulunan Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Kuyt, Webo, Emenike, Meireles, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Alper Potuk ve Diego, Kayseri Erciyesspor maçında da kart görmeleri halinde 32. haftadaki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

Öte yandan Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Migros kale arkası tribüne seyirci alınmayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title