Haberler

Fenerbahçe'de Galatasaray Finalinden Sonra Revizyon Başlayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı sonrasında Diego, Robin van Persie ve Nani başta olmak üzere birçok futbolcuyla yollar ayrılacak.

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanacak olan Türkiye Kupası Finali'nden sonra takımda büyük değişime gidecek.
Fenerbahçe'de radikal kararlar alınıyor. G.Saray'la oynanacak kupa finalinin ardından başta Pereira olmak üzere birçok isimle yollar ayrılacak. Diego, Van Persie ve Nani de gönderilecekler listesinde…

YER YERİNDEN OYNAYACAK

Sezona flaş transferlerle ve şampiyonluk hedefiyle giren Fenerbahçe'de büyük hüsran yaşanıyor. Deplasmanda alınan Başakşehir mağlubiyeti sonrası lider Beşiktaş'ın 6 puan gersine düşen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de ipler gerilmiş durumda. Yapılan 70 milyon Euro'luk yatırıma rağmen ortaya çıkan başarısız tablonun faturası ağır olacak. Galatasaray'la 26 Mayıs'ta oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından taşlar yerinden oynayacak.

PEREIRA VEDAYA HAZIR

Kupa kazanılsa da kazanılmasa da Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar kesin olarak ayrılacak. 1 yıllık daha kontratı bulunan Portekizli hocanın tazminat istemeden vedaya hazır olduğu belirtiliyor. Neşter sadece teknik ekibe vurulmayacak. Büyük beklentilerle transfer edilen yıldızlara da yol göründü. Başta Diego, Robin van Persie ve Nani olmak üzere birçok futbolcu topun ağzında. Final maçı sonrasında bu futbolcuların menajerleri kulübe davet edilecek.

(AMKSpor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

tataR:

ali koç gelsin bu azizsilin gitsin artık

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title