Haberler

Fenerbahçe'de 3 Saatlik Sürpriz 'Kocaman' Görüşmesi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de futbol şubesi sorumluluğu görevine getirilen Ali Yıldırım, Kocaman'la 3 saati aşkın bir görüşme yaptı. Bu buluşma Kocaman'ın da gündemde olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe'de futbol şubesi sorumluluğu görevine getirilen Ali Yıldırım, Kocaman'la 3 saati aşkın bir görüşme yaptı. Yabancı teknik adam arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde gerçekleşen bu buluşma Kocaman'ın da gündemde olduğu iddialarını güçlendirdi.

YILDIRIM TEKRAR YÖNETİME GİRDİ

Milliyet'te yer alan habere göre; Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman, Alex'in ayrılığının ardından Başkan Aziz Yıldırım ile ters düşerek görevlerinden ayrılmıştı. Kardeşi ve Kocaman ile uzun süre görüşmeyen Başkan Aziz Yıldırım son kongrede Ali Yıldırım'ı tekrar yönetime aldı.

"KOCAMAN" DÖNÜYOR İDDİALARI PATLADI

Yeni yönetimde Futbol Şube Sorumluluğu görevini üstlenen Ali Yıldırım dün eski mesai arkadaşı Aykut Kocaman ile Kalamış Divan'da özel bir görüşme yaptı. 3 saati aşan bir süre görüşen ikilinin bu toplantısı, "Kocaman, Fenerbahçe'ye dönüyor" iddialarını güçlendirdi.
Teknik direktör arayışlarını yoğunlaştıran ve yabancı adaylarla temas halinde olan sarı-lacivertli yönetimde son dönemde Aykut Kocaman'ın isminin de gündeme geldiği iddia edilmişti.

KONGREDE OY KULLANDI

Bu arada bu görüşmenin ilk bölümünde Dirk Kuyt da yer aldı ve eski teknik direktörüne veda etti. Aziz Yıldırım'ın 12. kez zaferle ayrıldığı Fenerbahçe Kulübü'nün son kongresine katılan ve oyunu kullanan Aykut Kocaman daha sonra yönetici İlhan Ekşioğlu ile uzun süre sohbet etmişti. Sarı-lacivertli kongre üyeleri de, Fenerbahçe'ye bir şampiyonluk ve 2 Türkiye Kupası kazandıran Kocaman'a yakın ilgi göstermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Aziz Yıldırım Ali Yıldırım Milliyet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (19)

haydar:

alex düşmanı aykut kocaman hep nefretle anılacaksın

3
10
yanıtYanıtla
FbMobil-IOS:

Kocaman adam

7
2
yanıtYanıtla
TERBİYESİZ:

denenmişi denemeyin yılmaz vuralı getirin zaten bi şey olacağı yok sizden

7
2
yanıtYanıtla
Tam35Mobil-ANDROID:

Kocaman fbye direktör Galatasaray şampiyon...

2
6
yanıtYanıtla
adalımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

allah kahretsin

2
5
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

ismail ne olacakk, . onuda konyaya gönderin takas yapınn. .

2
4
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

fenerbahçe ye yeni baskanlarinin hayirlara vesile olmasini dilerim :)

6
0
yanıtYanıtla
vav:

kardeşim milleti kandırmayın aykut hoca konyada kalacaktır.

2
4
yanıtYanıtla
yollarMobil-ANDROID:

inşallah bakalım

4
1
yanıtYanıtla
WWW:

ADAMMISIN LAN SEN KONYASPORU NERE BIRAKIP GİTCEN

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title