Haberler

    Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Tarihi Konusunda Tartışma Yaşanıyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanacak derbi Nevruz kutlamalarına denk gelince, tarih ya da saatin değiştirilmesi gündeme geldi.

    Beşiktaş'ın, 22 Mart Pazar günü Şükrü Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesi büyük bir kriz çıktı.

    ERTELENMESİ İSTENDİ

    Fanatik'in haberine göre; Avrupa Ligi'nde 19 Mart'ta Club Brugge'le rövanşta kozlarını paylaşacak olan Siyah-Beyazlılar, 3 gün sonra ise Süper Lig'de derbide Kanarya'nın karşısına çıkacak. Ancak alınan bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü, aynı tarihte kentte yapılacak olan Nevruz kutlamaları sebebiyle maçın ertelemesini istedi.

    FENERBAHÇE OLUMSUZ BAKIYOR

    Beşiktaş kulübünün, bu öneriye olumlu baktığı öğrenilirken, Fenerbahçe cephesinden ise tam tersi bir tepki geldiği bildirildi. Sarı-Lacivertliler'in, bu duruma şiddetli karşı çıktığı ve maçın, söz konusu tarihte oynanmasını talep ettiği öğrenildi.

    İKİNCİ TOPLANTI BEKLENİYOR

    İstanbul Valilliği'nin de devreye girip, normalde 19.00'da başlaması gereken karşılaşmanın daha geç saate alınması gerektiğini belirttiği kaydedildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun da, kulüpleri ortak bir noktada uzlaştırmak adına maçın pazar değil, pazartesi oynanması önerisini gündeme eklediği konuşuluyor. Taraflar arasındaki ilk toplantıdan bu sorunla ilgili bir sonuç çıkmadığı, ikinci toplantıda konunun netleşmesinin beklendiği ifade edildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş 22 Mart Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (19)

    Serhat:

    Beşiktaş Club Brugge ile oynayacak gelicek yorgun argın Fenerle oynayacak tabi Fenerbahçe ertelenmesini istemez, çakallar. . . .

    22
    9
    yanıtYanıtla
    dobracıMobil-ANDROID:

    fener 2012 yılında 66 maç yaptı hangisi ertelendi.hatta ploflarda bile yarıştı.hadi ordan hadiii

    10
    9
    yanıtYanıtla
    özfb li:

    hikaye. . . nevruz 21 inde maç 22 sinde maksat fb avantaj kaybetsinde nasıl kaybederse kaybetsin. . . yemezler. . . . bjk yi 1 gün daha fazla dinlendirme taktiği. . . (el birliği ile). . fb ye karşı ne çok kumpas var yaa. .

    9
    10
    yanıtYanıtla
    öz fbli:

    normalde bu sezon kupa maçlarını fb hep sali, gs de hep çarşamba oynuyordu. . . ilginçtirki, derbi haftası evinde oynayan gs nin maçı SALI YA, deplasmanda oynayan fb nin maçı ÇARŞAMBA YA alınarak tff tarafsızlığını(gs ye 2 gün kıyak) ispatlamıştır. . sevsinler böyle tffyi, sevsinler böyle adaleti. . . . şimdide bjk üzerinden fb yi nasıl durdururuz peşinde tff. . . vay beee. . . ne büyüksün ki fener. . . herkes senle uğraşıyor. .

    10
    9
    yanıtYanıtla
    REİS:

    bjk eğer ben büyük takımım diyorsa(fb gibi), böyle küçük hesapların peşine düşmemeli. . çıkıp adam gibi oynamalı günü ve saatinde. . katakuleye gerek yok. . . bjk nin istediğini(sivas maçını öne alıp kupayı erteletme) fb isteseydi, yüzde yüz reddedilirdi. . . . YALAN MI???.

    7
    10
    yanıtYanıtla
    AdanalıMobil-ANDROID:

    Avrupa da Türkiye yi temsil eden tek takım bırakın şu fanatikligi arkadaşlar

    11
    4
    yanıtYanıtla
    BEŞİKTAŞK:

    Beşiktaşın yorgun olarak karşısına çıkmayı bekleyen fenevliler, bizden ne kadar korktugunuz işte burdan belli :D

    8
    5
    yanıtYanıtla
    realite:

    derin güçler(tff, mhk, gs, ts, bjk) el birliği ile fb nin yollarını nsaıl keseriz derdine düşmüşler, nerden bir bahane buluruz da fb 1 gram olsun dezavantaj sağlarız peşindeler. . . fb 2 sene önce uefada yarı finale kaldı 1 tane maçın gününü ve saatini değiştirtmedi. . 66 maç oynadı. . . bjk kırk yılda bir ilk 16 ya kaldı kupadada yok, şimdiden yok maç erteletmeler, saatinni vegününü değiştrmeler. . ne buu yaaa. . . takımsan çıkar oynarsın ağlamanın anlamı nee. .

    4
    8
    yanıtYanıtla
    realite:

    tff mevzu fb olunca hep fransız oluyor(örnek kupa maçı, derbi haftası neden her 2 maçı aynı tarihte oynatmadı, ), şimdi mevzu bjk ve dolaylı gs olunca. . . arabuluculuğa mı soyunmuş tff. . . fb asla ve asla müsaade etmemeli. . maç aynı gün ve saatte oynanancaktır. . . bir cahil demişki fb bjk den korktuğu için kabul etmiyor, komikliğe gerekyok, tff nin çifte standartı yüzünden fb bu tekliflere kapalı. . .

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Mete durmobilWeb@haberler.com:

    Derbi değil seyirci tehlikede

    7
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title