Haberler

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 1-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Beşiktaş'ı 90+1. dakikada Moussa Sow'un attığı golle 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında, zirve yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmada Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve büyük gerginliklere sahne olan mücadeleyi Fenerbahçe, son dakikada Moussa Sow'un golü ile 1-0 kazandı.

TEK GOL SOW'DAN

Pozisyon açısından kısır geçen karşılaşmada sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren gol, 90+1. dakikada Moussa Sow'dan geldi.

Galibiyetin ardından Fenerbahçe, zirvedeki Galatasaray'ın 2 puan arkasında 53 puanla 3. sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Moussa Sow Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (90)

gs:

şikeci fenev

21
11
yanıtYanıtla
tcmobilWeb@haberler.com:

Allahtan maclar 90 dakka. 80 dakka olsaydi kume dusecekti fener

11
10
yanıtYanıtla
REİS:

BU DAMI ŞİKE LANNNNNNNN

13
8
yanıtYanıtla
trabzonlu ali:

fb ye saygı duymak lazım, herkes kolaya kaçıp şikeci diyor ama şikeci bir takım düşünün son 10 yılda evinde hiç bir derbiyi kaybetmezken, rakiplerini evinde defalarca yenmiştir. . bu damı ŞİKE. . . . asla inanmıyorum saygı duyuyorum fb ye(dedemin takımına). . .

14
5
yanıtYanıtla
REALİTE:

eğer ts emek hırsızlığı yapmazsa fb banko şampiyon. . .

9
8
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Bir ts li olarak feneri teprik ediyorum...Kendi sahasinda uzun yillar hic derbi maci kaybetmediler..ne bjk ne gs bu sene sampiyon olamaz..ts nin kendi sahasinda bu takimlarla maci var daha..fenerin buyuk maci kalmadi..ayrica gs bjk maci var..yani fener rahat sampiyonlugu alir..

9
8
yanıtYanıtla
kadir tpmobilWeb@haberler.com:

Beşiktaş bundan sonra derbilere çıkmasa daha iyi olur en azından mazimize leke sürülmemis olur.sampiyon mu derbi kazanamadıktan sonra olmasa da olur

16
1
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Şikebahce ne olcak futbolla hic alakasi olmayan takim yuh be yuh

7
10
yanıtYanıtla
paltamobilWeb@haberler.com:

Hayatimda bukadar rezil takim görmedim şikebahce top oynamiyor emre küfreder volkan söger hic ne ceza felan

3
13
yanıtYanıtla
Konya Mobil-IOS:

Fener kadar lanet cirkef bir takim yok. Turk futbolunun yuzkarasi hele emre tam bir p......

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title