Haberler

Fenerbahçe Bayrağını İndiren Taraftar: O Direğe Nasıl Çıktım Bilmiyorum

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında direğe tırmanarak Fenerbahçe bayrağını indiren Hızır Topçu, pişman olduğunu belirterek, "Oraya nasıl çıktım hala anlamış değilim" dedi.

Trabzon'da geçen hafta Trabzonspor- Fenerbahçe maçında direğe tırmanarak Fenerbahçe bayrağını indiren 35 yaşındaki Hızır Topçu, pişman olduğunu belirterek, "Oraya nasıl çıktım hala anlamış değilim. Her şey bir anda oldu. Ailemden herhangi bir tepki gelmedi. Çünkü annemin hala haberi yok" dedi.

"TRABZON ŞEHRİNİN FENERBAHÇE'YE TAHAMMÜLÜ YOK"

Geçen hafta Spor Toto Süper Lig maçında Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sırasında direğe tırmanarak sarı-lacivertlilerin bayrağını indiren Hızır Topçu o anları anlattı. Skor 4-0 Fenerbahçe lehineyken çıkan olaylarda direğe tırmanıp bayrağı indirmesiyle tüm Türkiye'nin gündemine gelen Trabzonspor taraftarı Hızır Topçu, "Bu iş planlanmış şekilde olmadı. Her şey bir anda oldu. Bu hadise her sene Fenerbahçe maçlarında oluyor. Bu olaylarında kaynağı da 2010-2011 sezonunda hakkımız olan kupamızın Trabzon'a, Trabzonspor müzesine verilmemesinden kaynaklanan hadisedir. Trabzon şehrinin Fenerbahçe'ye tahammülü yok. Fenerbahçe'nin bayrağını almak için nasıl çıktım, indirdim ve sonra nasıl aşağı indim hatırlamıyorum. Önceden planlanmış bir şey değildi. Her şey bir anda oldu. Pişman oldum. Olay sonrası tepki de aldım, takdir de aldım. Takdir aldığım nokta Trabzon şehrinde Fenerbahçe bayrağını indirmek. Tepki aldığım ise 'Keşke o bayrağı indirmeseydin.' Ben zaten tırmanıp bayrağı alınca ilk dikkat ettiğim husus üzerinde Türk bayrağı olup olmadığına baktım. Türk bayrağını görmediğim için bayrağı indirdim. Türk bayrağı olsaydı elimi keskinle sürmezdim. Sadece Türk bayrağını öper ve aşağı inerdim. Her şey tribünde oldu ve orada bitti. Pişmanım çünkü haksızlığa gelemiyorum. Karadeniz insanı biraz hırçındır" dedi.


OLAYLARDAN ANNEMİN HABERİ YOK

Trabzonsporla kalkıp Trabzonspor ile yattığını ifade eden bir toptancı firmasında çalışan Hızır Topçu, "Ben direğe nasıl çıktım hatırlamıyorum. Çünkü maçın atmosferi ve stresi var. 4-0 mağlupsun ve Fenerbahçe rakibin. Zaten biz onları rakip görmüyoruz. Onlar bizi dört büyüklerden saymıyorlar. Biz tek büyüğüz. Bugün olsa o direğe tekrar çıkmam. Artık tribün defterim de bitti. Girişim yasak. Ama ben Trabzonspor'u her yerde yine destekleyeceğim. Trabzonspor her şeyim. Ben Trabzonspor'la doğdum onunla öleceğim. Bana destek olanların arasında Galatasaray seyircileri de var. 'Helal olsun. Adamsın. Cesaretine hayranız' diyerek takdir ettiler. Ailemden tepki gelmedi. Annemin haberi yok. Babam da vefat edeli 8 sene oldu" diye konuştu. Şampiyonluk kupalarının kendilerine verilmemesinden dolayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e de tepki gösteren Hızır Topçu, kendisini televizyonda gördüğünde "Eyvah" dediğini belirterek, "Ben kendimi o an televizyonda göremedim. Çünkü polis merkezinde ifade veriyordum. Bir gün sonra gördüm. 'Eyvah eyvah yine gündem olduk' dedim. Şu anda işimize sarıldık ve devam ediyoruz. Futbol yorumcusu bir ağabeyimiz benim için 'Oraya nasıl çıktın' diye soru sormuş. Ben oraya nasıl çıktım hala bilemiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Avni Aker Stadı Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

vatansever:

eşkiya utanmadan konuşuyor bir trabzonlu yönetici eleştirmiyor ondan sonra fener şampiyon olmasın diyorlar önce FENERİ yen öyle konuş

10
2
yanıtYanıtla
XYZ:

YAHUDİ BAYRAĞINI İNDİRMİŞ NE VAR BUNDA

4
8
yanıtYanıtla
artık yeter:

bu bali ci pisliklerin reklamını yapmayın. . ayıp. 3 kuurşluk beyin bile yok. . tipe bak. .

8
1
yanıtYanıtla
TRABZONLU:

bayrak indirmek yakışıksız bır harekettir. koca bir camiaya yapılan saygısızlık anlamına geliyor. . ancak bır Trabzonlu olarak azız yıldırımın şahsıyle ve ona biat edip önünde el ense duran karaktersiz siyasilerle aramzıda kan vardır. he nekadar Trabzonun cahiliye kesimi onlara oy desteği versede kupamızı kimin gasp ettiğini biliriz.

5
4
yanıtYanıtla
Fenerli:

2011 sezunundan bu tarafa ne haldesiniz düsünün. Halbuki o sene hakkiniz olmayan sampionlar liginde oynadiniz ve paralari cukkaladiniz halen düsüstesiniz bu sunu gösteriyor önceleri Fener bir sekil sizi Mali olarak destekliyordu. Fener desdegi kesince haliniz ortada. Gs gibi oyuncularinizi ayartmadan cok ve cok fazla bonservis bedeli veriyordu. Simdi suclu

6
2
yanıtYanıtla
savaş:

butür layların futbolun törerle aynı kefeye konmaması için bu kişilerin derhal celandırılması lazımdır futbol bir sipor musabakasıdır ve öylede kalmalıdır

5
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 8. 500 Kevser Suresini oku, Kevser Cennetleri seninde olsun. Ve tüm Cennetlerin Şaraplarından nasiplen, ahirette.

0
3
yanıtYanıtla
volkan:

su tipe bakin garantie uyusturucu kullaniyordur o yüzdende hatirlamiyo olabilir zaten normal bir insanin iside deil yaptigi ayrica ben trabzon insanin misafirperver hosgörüülü sempatik önceden düsündügüm gibi insanlar olmadigina karar verdim insani tuttugu bir takim yüzünden dövebilirler veya öldürebilirler vahsi ve egitimsiz kendini kaba saba begenmis olduklarini düsünüyorum gitmedim yasadigim sürece gitmek istemedigim bir memleket kösesi olucak yazik

3
0
yanıtYanıtla
gs 31:

senın heykelın dıkılmelı

1
2
yanıtYanıtla
AKBABA DİYORKİ Mobil-IOS:

ÜZÜLME KARDEŞ SENİN YAPTIĞIN BÜYÜK BAŞARI HERKES SENİN GİBİ DİREĞE ÇIKIP TEPESİNE OTURAMAZ VALLA BRAVO BUNCA YILLIK AKROBATIM MAALESEF DİREK TEOELERİNE ÇIKIP OTURAMADIM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title