Haberler

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım İfade Verdi

    Aziz Yıldırım, "Şike Davası'nda Kumpas" iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı suç duyurusu üzerine, "Şike Davası'nda kumpas" iddialarına ilişkin soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na bugün gelen Aziz Yıldırım, soruşturmayı yürüten savcıya müşteki sıfatıyla ifade verdi. Aziz Yıldırım'ın ifadesinde Şike Davası'nı bakan kamu görevlilerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (1)

    TARLA BAHÇE:

    Aziz Yıldırım haklı. Elbette kendisine kumpas kurup ŞİKE yaptıran kişilerden davacı olacak. Var mı öyle birine kumpas kurup Sivas ve Es es le paralel bir vaziyette tarla sürdürmek. Kumpas kurulmasaydı Aziz amcanız ne tarla sürer ne de eker biçerdi?? Muhtemelen böyle tarımsal faaliyetlere hiç girmezdi.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title