Haberler

Fenerbahçe Asbaşkanı Yenigün: "Finali Bursaspor Kazansın"

Fenerbahçe İzmir Şubesi’nin açılışında taraftar protestosu yaşandı.

Fenerbahçe İzmir Şubesi'nin açılışında taraftar protestosu yaşandı. Sarı-lacivertli taraftarlar başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet ederken, daha önce şube açılışına katılacağı açıklanan Yıldırım ise İzmir'e gelmedi. Asbaşkan Nihat Yenigün, Bursaspor'un kupa mücadelesinde kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, "Umarım ki finali de kazanırlar. Bursaspor da güzide kulüplerimizden birisi" dedi.

"Hedef 1 milyon üye" sloganıyla yola çıkan sarı-lacivertli kulüp, bu projesini hayata geçirebilmek adına Türkiye'nin dört bir yanında şubeler açmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin İzmir Şubesi'nin açılışına çok sayıda taraftar katılırken, daha önce açılışı yapacağı açıklanan Başkan Aziz Yıldırım ise İzmir'e gelmedi. Dün akşamki Bursaspor yenilgisinin ardından taraftar tepkisinden çekindiği için Yıldırım'ın açılışa katılmadığı ifade edilirken, Yıldırım'ı temsilen asbaşkan Nihat Yenigün ve genel sekreter Vedat Olcay İzmir'e geldi.

"FİNALİ BURSASPOR KAZANSIN"

Fenerbahçe'ye üye olan 60 taraftara rozetleri takılırken, Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Yenigün gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kupada alınan Bursaspor mağlubiyetini yorumlayan Yenigün, "Dün kupadan elenmemiz sürpriz oldu. 'Top yuvarlak' diye kaçamak bir cevap var ama sonuçta onlar bizden daha iyi oynadılar ve kazandılar. Umarım ki finali de kazanırlar. Bursaspor da güzide kulüplerimizden birisi" dedi.

"DERBİNİN SONUCUNU BEKLEYECEĞİZ"

Bundan sonra 2 maçları kaldığını hatırlatan asbaşkan Yenigün, "Maalesef işi biraz şansa bıraktık. Olmadık puanlar kaybettik ama futbolda gün birbirine benzemiyor. Pazar günü önce Galatasaray-Beşiktaş maçının sonucunu bekleyeceğiz, sonra da iki maçımızı kazanmamız gerekiyor. Artık böyle günlük yaşar hale geldik" diye konuştu.

"İSTİFA DEMEK KOLAY"

Taraftarın başkan Aziz Yıldırım'a tepkisini de değerlendiren Yenigün, "'Aziz Yıldırım istifa' demek kolay. 17 yılın emeği var. Her 'istifa' diye bağıranın, bütün çalışmalarını bir arada değerlendirmesi lazım. Eğer onu yapmazsa sinirlilikle haksızlık edilir. Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını kimse inkar edemez. Hayatını bu işe adamış bir insan. O anki sinirli haliyle insanlar hata yapabilir. Yeter ki hatalı olduğunu kabul etsin. Aziz Yıldırım'ı yalnız bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

TARAFTARDAN PROTESTO

Nihat Yenigün ve Vedat Olcay'ın açılış kurdelesini kestiği sırada bir grup Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe Aziz Yıldırım aleyhinde tezahürat etmeye başladı. Fenerbahçe İzmir Şubesi'nin karşısında "Diktatör istifa", "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" şeklinde tezahüratlarda bulunan grup üzerinde "istifa" yazan bir pankart açtı. Taraftarların tezahüratlarını bastırmak için, çalan müziğin sesi yükseltilirken, taraftarlar her sessizlik oluştuğunda tezahüratlarına devam etti. Güvenlik güçlerinin taraftarları uzaklaştırmasıyla gerginlik büyümeden önlendi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Bursaspor İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title