Haberler

Fenerbahçe 2 Antalya 1 geniş özet (FB Maç özeti) 30.08.2015

Güncelleme:

Fenerbahçe 2 Antalya 1 geniş özet (FB Maç özeti) 30.08.2015. Fenerbahçe Antalya maç özeti ve golleri. Eto'lu Antalyaspor Fenerbahçe ile Şürkü Saraçoğlu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Antalya maç özetini izlemek için linke tıklayınız. Ayrıca Spor Toto Süper Lig'de 3.haftanın tüm maçlarından özet görüntüleri de ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

30.08.2015 Fenerbahçe 2 Antalyaspor 1 maç özeti. Fenerbahçe Antalyaspor maç özeti ve golleri. Spor Toto Süper Lig 3.hafta maç özetleri ve FB Antalyaspor maçının geniş özet görüntüleri ile birlikte maçın tartışmalı pozisyonlarına usta isimlerden kritik yorumlar. Fenerbahçe 3.haftada Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Antalyaspor'u konuk etti. İlk iki haftayı galibiyetle tamamlayan Antalyaspor Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar çıkarmanın hesaplarını yaparken Fenerbahçe ise ezeli rakiplerinin kazandığı haftayı kayıpsız kapatmak istiyordu.

Fenerbahçe Antalyaspor maçının ilk 45 dakikasının sonlarına yaklaşırken sahneye Luis Nani çıktı. Van Persie'nin arka direğe ortasına iyi yükselen Nani kalecinin müdahalesine rağmen topu ağlara gönderdi. Bu golle Fenerbahçe Antalyaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.Antalyaspor 70.dakikada skoru 1-1 yaptı. Antalyaspor'da Guilherme Gusmao 70.dakikada kaydettiği golle Fenerbahçe karşısında skoru eşitledi. Maçın özeti ve tüm detayları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Antalyaspor Fenerbahçe Luis Nani Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title